Πινγκ - πονγκ: Στα προημιτελικά του WTT Feeder ο Σγουρόπουλος

Newsroom
sgoyropoulos_ping_pong

bet365

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Γουέν Ρουιμπό με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του WTT Feeder της Τσεχίας.

Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνεχίζει ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο οποίος θριάμβευσε με 3-1 σετ του Κινέζου αντιπάλου του Γουέν Ρουιμπό, παίρνοντας το εισιτήριο για την 8άδα του WTT Feeder το οποίο διεξάγεται στην Τσεχία.

Ο Σγουρόπουλος άρχισε ως αουτσάιντερ, αλλά είχε το δυνατό ηθικό, που απαιτείτο για να κυνηγήσει την έκπληξη. Έχασε το 1ο σετ προσπαθώντας να «βρει» το παιχνίδι του Κινέζου, τον οποίο συνάντησε πρώτη φορά, ωστόσο δεν πτοήθηκε στιγμή και με την τεχνική καθοδήγηση του πατέρα του και παλιού διεθνή αθλητή, Νίκου, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και υπενθύμισε ότι έχει τον… τρόπο του σε μεγάλα ματς. Η ανατροπή ήρθε, με τον Έλληνα αθλητή του πινγκ πονγκ να φτάνει στην πολύ μεγάλη νίκη (7-11, 11-7, 11-9, 12-10).

Στα προημιτελικά ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών κατηγοριών αντιμετωπίζει το Σάββατο 24/08, στις 18:45, τον Ζενγκ Μπεϊσούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα