Την 7η αγωνιστική τα πρώτα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Newsroom
 πρώτα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στην Α1 ανδρών και γυναικών

bet365

Για την 7η αγωνιστική ορίστηκαν να γίνουν οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στα πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Α1 ανδρών και γυναικών.

Πέντε Σαββατοκύριακα θα περιλαμβάνει η κανονική περίοδος στις μεγαλύτερες διασυλλογικές κατηγορίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2024-2025 η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε γνωστή τη σειρά αγώνων, τους τόπους διεξαγωγής και τις ημερομηνίες για την Α1 και την Α2 εθνική κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες.

Απλά δεν ανακοίνωσε όλες τις ημερομηνίες αγώνων, αλλά μόνο αυτές των δύο πρώτων διημέρων. Στην πορεία θα οριστικοποιήσει και εκείνες των τριών επόμενων της κανονικής διάρκειας.

Η αρχή θα γίνει στις 12 και 13 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο Σαββατοκύριακο προγραμματίστηκε για τις 9 και 10 Νοεμβρίου.

Τα πρώτα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού σε άνδρες και γυναίκες «έπεσαν» μαζί στην 7η αγωνιστική. Τα σωματεία, που κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα την περασμένη περίοδο στην Α1 και προβάλλουν και φέτος ως βασικοί διεκδικητές του τίτλου, θα συναντηθούν για τον 1ο γύρο στο τρίτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνεπώς δεν είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής.

Στην έναρξη της Α1 ανδρών ξεχωρίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο. φαληρικό στάδιο. Στον ίδιο χώρο θα τραβήξουν την προσοχή τον Οκτώβριο στις γυναίκες οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το Πέρα Αθηνών, όπως και το ματς του Παναθηναϊκού με το Πέρα.

Το ΣΕΦ θα είναι και φέτος ο κύριος τόπος συναντήσεων στα τέσσερα πρωταθλήματα κι από κει και πέρα θα φιλοξενηθούν αγωνιστικές σε άλλες τέσσερις πόλεις. Η Α1 γυναικών θα έχει στην πρεμιέρα της αγώνες και στη Φλώρινα, ενώ μέσα στη σεζόν θα «περάσει» και από την Καβάλα. Ματς για την Α1 ανδρών θα διεξαχθούν στην Καβάλα και στη Θεσσαλονίκη (γυμναστήριο ΧΑΝΘ). Για την Α2 σε άνδρες και γυναίκες το φινάλε της κανονικής διάρκειας θα περιλαμβάνει αγώνες και στην Πάτρα. Ως γνωστόν, το τελικό στάδιο θα έχει πλέι οφ.

Όλα τα έως τώρα στοιχεία για τις κληρώσεις σε Α1 και Α2 είναι στο λινκ

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα