Πινγκ - Πονγκ: Το πρωί της Παρασκευής (27/9) η πρεμιέρα του Γκιώνη στο China Smash

Newsroom
china_smash_2024

bet365

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (6:00 ώρα Ελλάδας) προγραμματίστηκε η πρεμιέρα του Παναγιώτη Γκιώνη στο China Smash, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Πεκίνο.

Για τον 1ο προκριματικό γύρο του απλού ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης θ’ αντιμετωπίσει στις 06:00 δική μας ώρα (11:00 τοπική) τον Γάλλο Τιμπό Πορέ με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό. Το ματς θα γίνει στο τραπέζι 3 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της WTT στο Youtube.

Το China Smash 2024 θυμίζει Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές της διεθνούς σκηνής και είναι ήδη τιμητικό για τον Γκιώνη το ότι συμπεριλήφθηκε στους συμμετέχοντες με βάση την υψηλή θέση του στην παγκόσμια κατάταξη. Όποια νίκη έρθει από την πλευρά του θα έχει βαρύτητα κι από κει και πέρα θα επιδιώξει δυναμικά και την είσοδο στο ταμπλό των «64», για την οποία απαιτούνται τρεις νίκες.

Στον αυριανό αγώνα του συναντά ικανότατο νεαρό αθλητή και καλείται να δείξει ετοιμότητα από την αρχή διότι δεν τον γνωρίζει κι έχει λίγο χρόνο να μελετήσει το παιχνίδι του. Ο Πορέ βρίσκεται κάποιες θέσεις ψηλότερα στον τρέχοντα πίνακα αξιολόγησης, συγκεκριμένα στο νούμερο 73 και στο Πεκίνο είναι στο 14 των seeding στα προκριματικά. Ο Γκιώνης από το νούμερο 83 του κόσμου είναι στο 23 των προκριματικών. Αν προχωρήσει στον γύρο των «32» θα συναντήσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Κινέζου Γουέν Ρουιμπό με τον Αυστριακό Ρόμπερτ Γκάρντος, οι οποίοι κοντράρονται αργότερα σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι.

Ήδη το ταμπλό άρχισε με έκπληξη, καθώς αποκλείστηκε το 1ο φαβορί των προκριματικών ο Ρουμάνος Έντουαρντ Ιονέσκου χάνοντας με 3-2 σετ από τον Σλοβένο Ντένι Κοζούλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα