Ο Γκιώνης στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Ο Παναγιώτης Γκιώνης

bet365

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα πραγματοποιήσει στη Γερμανία και στη Δανία το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για τηνη 6η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το Παρίσι με δύο διαδοχικά προπονητικά καμπ στο εξωτερικό. Στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει ο Γκιώνης το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Σε δύο δυνατά προπονητικά καμπ συγκεκριμένα, πρώτα στη Γερμανία κι αμέσως μετά στη Δανία, μαζί με πολλούς ακόμα σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι θα μετάσχουν στην κορυφαία αθλητική εκδήλωση.

Ο τοπ αμυντικός, που θα μπει στην ελίτ των μόλις τεσσάρων Ελλήνων με έξι παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αναχωρεί τη Δευτέρα (8/7) για το Ντίσελντορφ. Το καμπ της γερμανικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο αθλητικό κέντρο της Μπορούσια, είναι ο πρώτος σταθμός. Την επόμενη βδομάδα ακολουθεί νέα συγκέντρωση προετοιμασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο του Μπρόντμπι.

Ο κορυφαίος Έλληνας άσος επιστρέψει στις 20 του μήνα και στις 23 θα μεταβεί στο Παρίσι. Μαζί του βεβαίως, σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών Κώστας Βατσακλής, ενώ στη Δανία θα βρεθεί και ο συμπαίκτης του Γκιώνη στην εθνική ομάδα Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Ο Γκιώνης και ο προπονητής του προσκλήθηκαν και θα βρεθούν στο Ντίσελντορφ για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Η πρώτη ήταν πριν από το Προολυμπιακό Ευρωπαϊκό τουρνουά του Σεράγεβο. Να σημειωθεί ότι πλην του Έλληνα αμυντικού θα είναι στο νέο καμπ μόνο πέντε Γερμανοί αθλητές με προεξέχοντες τους τρεις της ολυμπιακής ομάδας (Ντιμίτρι Οβτσάροφ, Τίμο Μπολ, Κιου Ντανγκ). Όλοι τους θα προετοιμαστούν με ακρίβεια σε συνθήκες ολυμπιακού τουρνουά, δηλαδή με τραπέζια και μπαλάκια των αγώνων. Οι προπονήσεις αρχίζουν αύριο και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος ως σπάρινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τη Δευτέρα (15/7) το πρωί Γκιώνης και Βατσακλής θα μεταβούν από τη Γερμανία στη Δανία για το επόμενο καμπ κι εκεί θα συναντήσουν τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο. Ο δις πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών επελέγη να πάει στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας, διότι θα είναι ο βοηθός προπόνησης, αλλά και ο φυσιοθεραπευτής του Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2021 στο Τόκιο είχε την ίδια θέση ο αδερφός του Γιώργος.

Για το «Παρίσι 2024» η πρόταση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ήταν για τον Κωνσταντίνο, που επίσης είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ενέκρινε κι έτσι ο αριστερόχειρας «χρυσός» Βαλκανιονίκης και «χάλκινος» Μεσογειονίκης του ομαδικού θα νιώσει την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είναι παρών με αυτή τη διπλή ιδιότητα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Κέντρο του Μπρόντμπι (που επίσης έχει επισκεφτεί ξανά σε τέτοια περίοδο ο Γκιώνης) θα προετοιμαστούν, μεταξύ άλλων, Δανοί και Σουηδοί εν όψει Παρισιού. Με δυνατές καθημερινές προπονήσεις και φιλικά ματς το πρόγραμμα θα πάει μέχρι το Σάββατο (20/7). Ο Γκιώνης θα επιστρέψει εκείνη τη μέρα από τη σκανδιναβική χώρα και θα προχωρήσει τις προπονήσεις του στην Αθήνα για ένα διήμερο, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι μαζί με Βατσακλή και Κωνσταντινόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα