Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχωρεί την Τρίτη (23/7) για Παρίσι ο Γκιώνης

Newsroom
gkionis

bet365

Αναχωρεί την Τρίτη 23/07 το πρωί για το Παρίσι ο Παναγιώτης Γκιώνης με τη φιλοδοξία να συνδυάσει την ισοφάριση του πανελληνίου ρεκόρ των έξι ολυμπιακών συμμετοχών με πολύ καλή πορεία και νέες σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Έλληνας αθλητής του πινγκ - πονγκ επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου, από τα δύο διαδοχικά προπονητικά καμπ σε αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, έκανε την Δευτέρα 22/07 προπόνηση φυσικής κατάστασης στο ΟΑΚΑ κι αργότερα έχει προγραμματισμένη την τελευταία προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πριν αναχωρήσει για την γαλλική πρωτεύουσα.

Ο ίδιος λίγο μετά την πρωινή προπόνηση δήλωσε:

«Τέρμα τα… ψέματα, μπήκαμε στην τελική ευθεία. Περιμένουμε με ανυπομονησία το Ολυμπιακό τουρνουά, λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη, αρχίζει να εμφανίζεται και το άγχος, γιατί περιμένεις και την κλήρωση, η οποία είναι σημαντική για όλους τους αθλητές. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος, οι προπονήσεις πήγαν καλύτερα από τις προσδοκίες μου. Ειδικά στη Δανία τις τελευταίες ημέρες ήμουν σε τρομερή κατάσταση. Έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι αν είμαι και λίγο τυχερός στην κλήρωση θα τα πάω καλά. Το σίγουρο είναι ότι μέσα μου νιώθω εξαιρετικά και θα δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο».

Το Ολυμπιακό τουρνουά θα γίνει στη South Paris Arena 4 από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 10 Αυγούστου, ο Γκιώνης θα πάρει μέρος στο απλό και στην κλήρωση της Τετάρτης (24/07) θα μάθει πότε κάνει πρεμιέρα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα