Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό μετάλλιο για την Κίνα στο μεικτό διπλό του πινγκ πονγκ

Newsroom
china paris

bet365

Το κινεζικό δίδυμο του Τσουκίν Ουάνγκ και της Γινγκσά Σα κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ του Παρισιού, στο μεικτό διπλό.

Ο Τσουκίν Ουάνγκ και ο Γινγκσά Σα πανηγύρισαν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων Παρισιού.

Στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν του βορειοκορεατικού διδύμου, που αποτελούσαν ο Σικ Γιονγκ Ρι και η Κουμ Γιονγκ Κιμ, με 4-2 ύστερα από 54 λεπτά αγώνα.Ο αγώνας ήταν εκπληκτικός, καθώς η ομάδα από την Βόρεια Κορέα υπήρξε άκρως ανταγωνιστική ως το τέλος αλλά τελικά ήρθε δεύτερη και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Τα γκέιμ: 11-6, 7-11, 11-8, 11-5, 7-11, 11-8

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε το νοτιοκορεατικό δίδυμο του Γιονγκχούν Λιμ και της Γιουμπίν Σιν, που νίκησε 4-0 στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 το συγκρότημα από το Χονγκ Κονγκ, που αποτελούσαν ο Τσουν Τινγκ Ουόνγκ και η Κεμ Χόι Ντου σε διάστημα 39 λεπτών.

Τα γκέιμ: 11-5, 11-7, 11-7, 14-12

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα