Γκιώνης στο Gazzetta: «Μένει πικρία αλλά εγώ ξέρω πως έδωσα και την ψυχή μου»

γκιωνης

bet365

Μπορεί να μην είχε την πορεία που ονειρεύτηκε αλλά ο Παναγιώτης Γκιώνης φεύγει με το κεφάλι ψηλά από το Παρίσι και ολοκληρώνει αξιοπρεπώς την έκτη συνεχόμενη εμφάνισή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες,

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Μπορεί να μην βγήκε το αποτέλεσμα που ήθελε, καθώς γνώρισε την ήττα στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, όμως ο Παναγιώτης Γκιώνης θα αποχωρήσει από το Παρίσι έχοντας δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ ολοκλήρωσε την έκτη συνεχόμενη εμφάνισή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παρότι θα υπάρξει πικρία λόγω της ήττας στο τελευταίο ματς, ο ίδιος ξέρει πως προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε:

«Σίγουρα μένει πικρία, όταν παίζεις στους «16» και δεν έχεις κάποιο μεγαθήριο αλλά δεν καταφέρνεις να ανταποκριθείς στο παιχνίδι, σίγουρα μένει πικρία. Θα κάτσω τώρα να σκεφτώ τι έκανα λάθος, γιατί ήμουν τόσο ανέτοιμος ενώ ένιωθα πάρα πολύ καλά. Ο αντίπαλος εμφανίστηκε πολύ έτοιμος, ακόμη και σε πολύ καλά χτυπήματα δικά μου ανταποκρίθηκε και μάλλον έτσι ήταν να γίνει. Ήταν καλύτερος από μένα», δήλωσε στο Gazzetta μετά τον αποκλεισμό του και συνέχισε:

«Δεν αλλάζει ποτέ το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Είτε είναι οι πρώτοι σου Ολυμπιακοί Αγώνες είτε είναι οι έκτοι. Όσες πιο πολλές φορές έχεις συμμετάσχει, νιώθει πιο έμπειρος και πιο έτοιμος, μόνο αυτή είναι η διαφορά. Το ότι παίζεις για τη χώρα σου στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη το θεωρώ υπερηφάνεια για κάθε αθλητή και εγώ σήμερα νιώθω ότι μπορεί να μην πήγαν καλά τα πράγματα έδωσα και την ψυχή μου. Ακόμη και 3-0 που έμεινα πίσω στο σκορ, πάλεψα να το γυρίσω και μπορεί τώρα να είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα