Οι λόγοι που θα πετύχει ο Λακαζέτ στην Άρσεναλ

Οι λόγοι που θα πετύχει ο Λακαζέτ στην Άρσεναλ

Gazzetta team
Οι λόγοι που θα πετύχει ο Λακαζέτ στην Άρσεναλ

bet365

Ο James McNicholas γράφει για τους λόγους που ο Αλεσάντρ Λακαζέτ είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στην Άρσεναλ.

Είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τους οπαδούς της Άρσεναλ. Μπορεί η ομάδα τους να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής και εκείνοι να πουν «ναι, αλλά δεν είναι ο Μπαπέ». Με τον Λακαζέτ, όμως, έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι, βασισμένοι σε πέντε λόγους.

1. Ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται ότι έμαθε από το περσινό του λάθος, όταν η ομάδα του παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμη στην πρεμιέρα της Premier League. Ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς να έχει αγοράσει επιθετικό και τους άπειρους Χόλντινγκ και Τσέιμπερς στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι να γίνουν μεταγραφές και να γεμίσει κάπως το ρόστερ, οι κανονιέρηδες είχαν ήδη ηττηθεί από την Λίβερπουλ και δεν μπορούσαν να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία. Τώρα, ήδη έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες, που μπορούν άμεσα να πάρουν φανέλα βασικού. Είναι αναμφίβολα καλή αρχή.

2. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λυών Μισέλ Ολάς το πόσο που η Άρσεναλ πλήρωσε για τον Λακαζέτ είναι μικρότερο από αυτό που αρχικά αναφέρθηκε στον αγγλικό Τύπο. «Η πρώτη πρόταση της Άρσεναλ ήταν 45 εκατ. ευρώ και η μεταγραφή θα κλείσει κάπου στα 50. Είναι ρεκόρ για την Άρσεναλ και, φυσικά, για την Λυών», αποκάλυψε ο Γάλλος παράγοντας στην Progres. Αναφερόταν, φυσικά, στο ποσό που θα μπει σίγουρα στα ταμεία των λιονέ και όχι στα μπόνους, που ήσουν πληρώσουν αργότερα οι κανονιέρηδες. Μπορεί, λοιπόν, να μιλάμε για ρεκόρ, αλλά πρόκειται για μία περίπτωση, στην οποία η Άρσεναλ προσέφερε λιγότερα χρήματα από την Ατλέτικο.

 

Jean-Michel Aulas

3. Ο Λακαζέτ είναι αξιόπιστος σκόρερ. Όταν έκανε το μπαμ στην Λυών όλοι φοβούνταν μην τυχόν αποδειχθεί «πυροτέχνημα». Ο Λακαζέτ, όμως, είναι ο πρώτος παίκτης μετά τον Παπέν, που σκοράρει 20+ γκολ σε τρεις διαδοχικές σεζόν στην Ligue 1. Και όλα αυτά στα 26 του χρόνια. Τώρα, έχει το κίνητρο να πετύχει και στο υψηλότερο επίπεδο.

Lacazette

4. Είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Δεν βιάστηκε, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπήρχε και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια και απλά προσπάθησε να γίνει καλύτερος στην Λυών. Φεύγει ως ο τέταρτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και η αφοσίωσή του είναι πολύ σημαντική όταν μιλάμε για στόχους της Άρσεναλ. Ο Λακαζέτ είναι έτοιμος για την πρόκληση της Αγγλίας.

5. Οι κανονιέρηδες χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να βρουν έναν επιθετικό, τα στοιχεία του οποίου να ταιριάζουν απόλυτα στο παιχνίδι του Οζίλ. Ο Λακαζέτ μοιάζει ο τέλειος παρτενέρ για τον Γερμανό και ίσως είναι αυτό που χρειάζεται η Άρσεναλ, προκειμένου να πάρει το καλύτερο από τον πιο ακριβοπληρωμένο της παίκτη.

Mesut Ozil

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα