Οι... εύθραυστοι του Νησιού!

Οι... εύθραυστοι του Νησιού!

bet365

Αρσεναλ η πιο... άτυχη ομάδα του Νησιού και το απουσιολόγιό της ποτέ δεν είναι λευκό! Οι παίκτες της Premier League με τους δεκάδες τραυματισμούς!

H Αρσεναλ μετρά τις πληγές της μετά το ματς του Χίλμσπορο, αφού εκτός από τον αποκλεισμό σοκ είδε δυο παίκτες της να τραυματίζονται! Ο Τσάμπερλεϊν αποχώρησε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Γουυόλκοτ στο 18'! Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα των Λονδρέζων και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκαταλέγονται στους πιο... εύθραυστους. Πάμε να δούμε το άτυχο Top 5 των παικτών με τους περισσότερους τραυματισμούς!

Γουέιν Ρούνεϊ (34 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, ο πιο ακριβοπληρωμένος Αγγλος έχει τραυματιστεί 34 φορές την τελευταία πενταετία, τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στο Νησί. Το... μενού έχει τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, στο γόνατο, στον αστράγαλο, ενώ το μεγαγαλύτερο διάστημα που έμεινε εκτός δράσης ήταν 32 ημέρες για έναν πρόβλημα στο γόνατο τον Αούγουστο του 2012!

Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ (32 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Ατυχος, πολύ άτυχος... ο Αγκμπονλαχόρ. Το πρόγραμμά έχει πολλούς μικροτραυματισμούς την τελευταία πενταετία, αν και το πρόβλημα εστιάζεται στη βουβωνική χώρα. Επτά φορές έμεινε εκτός για τον συγκεκριμένο λόγο, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα αποχής είναι στις 45 ημέρες!


Λορέν Κοσιελνί (30 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Στην πρώτη τριάδα υπάρχει παίκτης της Αρσεναλ, ο Λορέν Κοσιελνί, με 30 διαφορετικούς τραυματισμούς στην πενταετία. Ο πιο άτυχος παίκτης των «Κανονιέρηδων», συνεπής στο απουσιολόγιο του Βενγκέρ και το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στη γάμπα...

Τζόνι Εβανς (29 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Οι τραυματισμοί στάθηκαν εμπόδιο για μια πιο λαμπερή καριέρα. Αλλωστε, ήταν στους σοβαρότερους λόγους που είδε την πόρτα της εξόδου από το Ολντ Τράφορντ. Ο αστράγαλος τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, επτά φορές έμεινε εκτός δράσης για το συγκεκριμένο πρόβλημα και το μεγαλύτερο διάστημα αποχής αγγίζει τις 70 ημέρες!

Γιάγια Τουρέ (28 διαφορετικοί τραυματισμοί)
Κι όμως στη λίστα είναι και ο Ιβοριανός μέσος, ο οποίος από το 2010 κι έπειτα ανέβασε στην κορυφή τη Μάντσεστερ Σίτι! Αποτελεί έκπληξη πως η «μηχανή» της Σίτι έχει τόσους τραυματισμούς στην πενταετία, ωστόσο η καταπόνηση από τα διαδοχικά ματς και με την Εθνική του τον στέλνει συχνά για αποθεραπεία. Ταλαιπωρείται από θλάσεις, ενώ ο σοβαρότερος τραυματισμός του δεν τον έχει αφήσει εκτός δράσης περισσότερες από 30 ημέρες!

Στον πρόλογο αναφερθήκαμε στους παίκτες της Αρσεναλ και στην ατυχία που τους χτυπά την πόρτα. Μόλις ένας παίκτης της είναι στην πεντάδα, αλλά υπάρχουν αρκετοί με δεκάδες διαφορετικούς τραυματισμούς. Ο Κίεραν Γκιμπς έχει εξουθενωθεί από αυτούς. Εχει υποστεί 28 διαφορετικούς τραυματισμούς, έχει χάσει τη θέση του στην Αρσεναλ, αλλά και στην Εθνική Αγγλίας. Τα προβλήματα στον αστράγαλο και στην γάμπα είναι τα συνηθέστερα και αυτά που τον αφήνουν συνεχώς εκτός δράσης την τελευταία πενταετία.

Ο Τόμας Ροζίτσκι μετρά 27 τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Πολλοί τονίζουν πως αν ο Τσέχος δεν ήταν τόσο... εύθραυστος θα είχε κάνει τεράστια καριέρα. Οι σοβαροί τραυματισμοί στο γόνατο και τον αχίλλειο τον έχουν αφήσει αρκετούς μήνες εκτός δράσης 373 ημέρες συνολικά, ωστόσο κάθε φορά φροντίζει να επιστρέφει δριμύτερος!

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Θίο Γουόλκοτ με 26 διαφορετικούς τραυματισμούς. Ο διεθνής φορ ταλαιπωρείται από προβλήματα στη γάμπα, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης στάθηκε... τυχερός, γιατί δεν τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Αλλωστε, ο αστράγαλος τον έχει κρατήσει αρκετά πίσω... Ο Ντάνι Γουέλμπεκ έχει κι αυτός 26 διαφορετικούς τραυματισμούς, όμως ο τελευταίος στο γόνατο είναι ο σοβαρότερος και τον έχει άφησε αρκετό καιρό εκτός! Η ανησυχία πως δεν θα είναι 100% έτοιμος για το Euro είναι μεγάλη!

Στον κατάλογο και ο Τζακ Γουίλσιρ, με 25 τραυματισμούς! Τα προβλήματα αυτά τον έχουν κρατήσει συνολικά εκτός δράσης 957 ημέρες! Ένα τεράστιο, αλλά άτυχο ταλέντο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα