Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά γιατί πόζαρε με τον Κώστα Ρουκουνάκη της ΑΕΚ

Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά γιατί πόζαρε με τον Κώστα Ρουκουνάκη της ΑΕΚ
Διαψεύδει φήμες που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να έχει ειδύλλιο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η Ελευθερία Ελευθερίου, πήγε στο θέατρο με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Ρουκουνάκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το znews.gr, η τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες ότι έχει σχέση με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την φωτογραφία τους από την πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος, όπου η Ελευθερία ποζάρει με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή-λόγω της οποίας ξεκίνησαν και οι φήμες- ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι σε σχέση καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε δεν γνώριζε καν ποιος είναι Κώστας Ρουκουνάκης.

Της ζητήθηκε όμως από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου να ποζάρει στο booth του Άλσους μαζί του πράγμα που με πολλή ευγένεια έκανε, οδηγώντας σε λανθασμένα συμπεράσματα.

«Θα είμαι στο ΥΤΟΝ με τον Νίκο Βέρτη»

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ελευθερία Ελευθερίου διέψευσε και ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα στο «Πρωινό» αναφέρθηκε πως η πρώην παίκτρια του Survivor το καλοκαίρι προγραμματίζει εμφανίσεις με τον Θοδωρή Φέρρη σε νυχτερινό σχήμα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε πως δεν θα εμφανιστεί στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη αφού έχει ήδη υπογράψει με το «YTOΝ» ώστε να είναι στο σχήμα του Νίκου Βέρτη που κάνει πρεμιέρα -εκτός απροόπτου- στις 2 Ιουλίου.