Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη (pics)

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη (pics)
Το Gazzetta κατάφερε και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη και σας παρουσιάζει υλικό από τον Ευστράτιο Καπετανά.

Η Θεσσαλονίκη έχει μεταμορφωθεί σε… Μαϊάμι και αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στους δρόμους της, είναι φοίνικες, αμερικάνικα περιπολικά και ταξί αλλά και ένα περιβάλλον με έντονο το λατίνικο χαρακτήρα.

Το Gazzetta κατάφερε και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας και σας παρουσιάζει υλικό για να μπαίνετε και σεις στο κλίμα.

2

3

Οι λήψεις έγιναν από τον επαγγελματία φωτογράφο Ευστράτιο Καπετανά, ο οποίος μάς έδωσε την άδεια να δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Ευστράτιος Καπετανάς μάλιστα τράβηξε τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, με τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών της Canon, Canon EOS R και τον φωτογραφικό φακό Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM II.

3

4

5

Πλήθος κόσμου καθημερινά προσπαθεί να προσεγγίσει τα σημεία και να δει τα σκηνικά και μέρος των γυρισμάτων, αλλά και να απαθανατίσει τις στιγμές.

6