Με Ολυμπιακό το Mega πάτησε κορυφή στην τηλεθέαση

Τη μάχη της τηλεθέασης κέρδισε το βράδυ της Τετάρτης το MEGA, με τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champions League.
Με ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού και 23,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός στις 20:00 κυριάρχησε έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού στη ζώνη prime time.
Την ρεβάνς του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό του Champions League παρακολούθησαν στο σύνολο 738.400 με τον αριθμό των τηλεθεατών να αυξάνεται στο β΄ ημίχρονο φτάνοντας τους 817.467.
Η μέση κάλυψη ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές (1.155.346) με το β’ ημίχρονο να ανεβαίνει τους 1.262.057 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυριαρχία της μετάδοσης του αγώνα σε επιμέρους κοινά έφτασε σε ποσοστό έως και 49%.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Πορτοσάλτε: «Όταν το δράμα της Παλαιστίνης το αντιμετωπίζεις με το να απλώνεις μια πατσαβούρα στην Ακρόπολη...» (vid)
- Επικά ατάκα-σπόντα Κούτρα για Σολωμού: «Δεν είναι όλοι οι μεγάλοι παντρεμένοι, το έχει πει και η ίδια» (vid)
- Ο Μητσοτάκης εισέβαλε στο πλατό του Πορτοσάλτε: «Έχουμε επισκέψεις» (vid)