Φύσηξε το τσιγάρο στο πρόσωπο γυναίκας με άσθμα μέσα στο αεροπλάνο αλλά μπροστά στους αστυνομικούς έκανε πως... κοιμόταν (vid)

Φύσηξε το τσιγάρο στο πρόσωπο γυναίκας με άσθμα μέσα στο αεροπλάνο αλλά μπροστά στους αστυνομικούς έκανε πως... κοιμόταν (vid)
Οι απείθαρχοι επιβάτες έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που «άνοιξαν» ξανά οι πτήσεις μετά τα lockdown και τους περιορισμούς. Αιτήματα να μειωθεί το αλκοόλ.

«Σηκωτή» πήραν μια γυναίκα οι αστυνομικοί, μία γυναίκα μέσα από το αεροπλάνο της Spirit Airlines, που όχι μόνο πίστευε ότι θα έκανε ότι ήθελε, αλλά ήταν και κακότροπη. Η εν λόγω, άναψε τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο, γεμάτο με κόσμο, σα να μην συμβαίνει τίποτα. Η πτήση ήταν από Φλόριντα για Ντιτρόιτ.

Η 31χρονη Alexa Majdalawi, που καθόταν πίσω της και έχει άσθμα, είπε πως όταν της είπε να το σβήσει, εκείνη της φύσηξε τον καπνό στο πρόσωπό της.

Παραπονέθηκε στο πλήρωμα του αεροπλάνου, το οποίο της είπε, πως αν ήθελε, θα μπορούσε να πάει να κάτσει στα πίσω καθίσματα του αεροπλάνου.

Κάτι που έκανε, αλλά μετά επέστρεψε για τη… συνέχεια.

Φυσικά φώναξαν την αστυνομία, καθυστερώντας την πτήση, αλλά όταν την πλησίασαν οι αστυνομικοί αυτή έκανε πως… κοιμόταν.

1

Ένας επιβάτης φώναξε «κάνει πως πέθανε τώρα», βλέποντας να μην αντιδρά στα νοήματα του αστυνομικού να σηκωθεί από τη θέση της και να τους ακολουθήσει.

Ο αστυνομικός άνοιξε από πάνω τα ντουλάπια της και τη ρωτούσε ποια είναι η τσάντα της, να την πάρει και να αποβιβαστεί: «'Ελα πάμε. Έχεις τσάντα;» της είπε ο αστυνομικός, ωστόσο κάπου εκεί δεν άντεξε ένας επιβάτης και φώναξε: «Μπορεί να μην είχε ούτε τσάντα. Μας κοροϊδεύει όλους. Οι τσάντες της είναι κάτω από το αεροπλάνο, φίλε. Βγάλε την από δω».

Ο αστυνομικός του απάντησε: «Ξέρω ότι δεν το πιστεύετε αυτό, αλλά μπορούμε πραγματικά να τα καταφέρουμε χωρίς τη βοήθειά σας» και μετά από λίγο τη σήκωσαν και την έβγαλαν εκτός αεροσκάφους.

3

Πάντως, από τότε που άνοιξαν ξανά οι πτήσεις μετά τα lockdown και τους περιορισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες αναφέρουν ότι οι απείθαρχοι επιβάτες έχουν αυξηθεί και πλέον τους ζητείται να περιορίσουν το αλκοόλ στις πτήσεις.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας ανέφερε ότι ο αριθμός των απείθαρχων επιβατών ήταν έως 1.300 το 2021 από 100 επιβάτες που ήταν το 2020, παρά τους λιγότερους ταξιδιώτες σε σύγκριση με τις πτήσεις προ πανδημίας.

Η διαφορά είναι χαώδης.