Ματίνα Παγώνη: «Δέχομαι σοβαρές απειλές στο κινητό μου» (vid)

Newsroom
Ματίνα Παγώνη: «Δέχομαι σοβαρές απειλές στο κινητό μου» (vid)
Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, προχώρησε σε καταγγελία ότι δέχεται απειλές στο κινητό της, εντούτοις αυτό δεν την αποτρέπει από το να βγει και να ενημερώνει.

Απειλές στο κινητό της είπε ότι δέχεται η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στο πλαίσιο της εμφάνισής της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Αρχικά ρωτήθηκε για τον εμβολιασμό των παιδιών ενόψει της σχολικής χρονιάς, επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλά τα επίπεδα του εμβολιασμού για τις ηλικίες μεταξύ 12 και 17 ετών. «Φοβόμαστε ότι αν δεν εμβολιαστούν θα κολλήσουν πολλά παιδιά. Η μετάλλαξη Δέλτα δεν παίζει, το έχουμε δει και στην Αμερική. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά. Δεν πρέπει να περιμένουμε σε αυτή τη φάση», τόνισε για το θέμα.

Η κυρία Παγώνη είπε πως καλό θα είναι να υπάρξουν συνεργεία εμβολιασμού έξω από τα σχολεία, που θα εμβολιάζουν παιδιά και γονείς. Αναφορικά δε με τους ασθενείς στα νοσοκομεία που αρνούνται να διασωληνωθούν, είπε ότι στην περίπτωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», οι γιατροί διαχειρίστηκαν άψογα την υπόθεση, λέγοντας ότι αναγκαστικά έπρεπε να πας με δικαστική παρέμβαση για να σώσεις τον άρρωστο, ενώ δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανίζονται δικηγόροι στα νοσοκομεία έξω από τις μονάδες και να έχουν συνομιλίες με τους γιατρούς.

Παράλληλα, χαρακτήρισε έγκλημα το συμβάν με τους εικονικούς εμβολιασμούς σε εμβολιαστικό κέντρο της Καρδίτσας και ενέχει μεγάλο κίνδυνο διασποράς του ιού λέγοντας:«Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα. Από αυτούς που πήραν τα πιστοποιητικά ένας να ήταν ασυμπτωματικός, σκεφτείτε σε πόσο κόσμο θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό. Αυτή η ιστορία υπονομεύει το τέλος της πανδημίας», τόνισε με σαφήνεια.