Καρέ - καρέ η επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών στο Παλαιό Φάληρο, με τραυματία έναν αστυνομικό (vid)

Newsroom
Καρέ - καρέ η επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών στο Παλαιό Φάληρο, με τραυματία έναν αστυνομικό (vid)
Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη διαρρηκτών στο Παλαιό Φάληρο.

Μπαράζ διαρρήξεων καταστημάτων τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/9) στο Παλαιό Φάληρο.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε ένα βίντεο - ντοκουμέντο όχι μόνο από την εισβολή των τριών διαρρηκτών, αλλά και από την περιπετειώδη καταδίωξη τους, που κατέληξε σε τραυματισμό ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ την επεισοδιακή διαφυγή τριών διαρρηκτών από κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο. Ο αυτόπτης μάρτυρας που τους είδε να εισβάλλουν και κάλεσε την αστυνομία περιγράφει την καταδίωξή τους από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο.

«Τώρα βλέπουμε τον τσιλιαδόρο γιατί ερχόταν η ομάδα ΔΙΑΣ και μετά τους κυνήγησε η αστυνομία».

Στο σημείο που είχαν παρκάρει το όχημα τους, έφτασε ένας αστυνομικός που τους πρόλαβε και αυτοί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν δεν δίστασαν να τον εμβολίσουν και να τον τραυματίσουν ευτυχώς ελαφρά.

Μάλιστα στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται και ο αστυνομικός λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του από τους διαρρήκτες.

Οι κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα γνωστής αλυσίδας αρτοποιείου, αφαιρώντας τα σίδερα από το παράθυρο με την βοήθεια ενός γρύλου αυτοκινήτου.

Ωστόσο, μέσα στον πανικό τους και για να αποφύγουν την σύλληψη έχασαν τελικά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που είχαν αρπάξει από τα ταμεία του καταστήματος, καθώς σε ένα σάλτο τους, τους έπεσαν από την τσέπη.