Σοκαριστική ομηρία στην Τουρκία: Τον απειλούσε επί 4 ώρες με μαχαίρι (pics & vid)

Newsroom
Σοκαριστική ομηρία στην Τουρκία: Τον απειλούσε επί 4 ώρες με μαχαίρι (pics & vid)
Αιματηρή ομηρία επί τέσσερις ώρες στην Αττάλεια της Τουρκίας. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Τρομακτικές εικόνες ήρθαν από την Τουρκία και δη την Αττάλεια, όταν ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου κρατήθηκε επί τέσσερις ώρες όμηρος με την απειλή μαχαιριών. Ο δράστης, ο οποίος είχε αρπάξει από τον λαιμό το θύμα στις 4:30 το ξημέρωμα και απειλούσε ότι αν πλησιάσουν οι αστυνομικοί θα του κόψει τον λαιμό, ισχυριζόταν πως δεν του είχε πληρώσει τα ασφάλιστρα ενώ φώναζε στους αστυνομικούς και τους παριστάμενους «δεν έχει ασφάλεια, δεν έχει ασφάλεια».

2

Στη συνέχεια τον έσυρε έξω από το εστιατόριο, με το αίμα να έχει πλημμυρίσει το χέρι του, καθώς είχε κόψει στον λαιμό το θύμα. Η αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει, καθώς δεν μπορεί να ρισκάρει τη ζωή του θύματος και έχει ειδοποιήσει τις ειδικές δυνάμεις του σώματος.

3

 

Στη συνέχεια, ο δράστης έσυρε το θύμα του σε ένα κλειστό εμπορικό κέντρο και απειλούσε είτε να αυτοκτονήσει είτε να τον σκοτώσει.
Τον περιέφερε σε μια καρέκλα και του έδωσε ένα τσιγάρο και λίγο νερό και τότε το θύμα βρήκε την ευκαιρία να «αποδράσει» με ότι δύναμη του είχε απομείνει.

3

Οι ειδικές δυνάμεις έπεσαν πάνω στον δράστη και τον ακινητοποίησαν. Το θύμα πήγε σε νοσοκομείο ενώ ο δράστης προφυλακίστηκε και βρίσκεται σε καταστολή μετά από ψυχιατρική εξέταση.