Η ανατριχιαστική μήνυση της πρώην συζύγου του δολοφόνου της Ντόρας: «Με σημάδευε με το όπλο και πήγε να με πνίξει» (vid)

Newsroom
Η ανατριχιαστική μήνυση της πρώην συζύγου του δολοφόνου της Ντόρας: «Με σημάδευε με το όπλο και πήγε να με πνίξει» (vid)
Όσα ανέφερε στις μηνύσεις της η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Ντόρας: «Θα σου κάνω κακό και θα αυτοκτονήσω».

Συγκλονίζουν οι περιγραφές που έκανε στις μηνύσεις της εναντίον του δολοφόνου της Ντόρας στη Ρόδο, η πρώην σύζυγός της, όπως τις έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star.

Είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2011, ωστόσο η κοπέλα ζούσε μία κόλαση καθώς σε κάθε διαφωνία, ο δολοφόνος έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του, την έβριζε και την χτυπούσε.

Το μαρτύριο της μάλιστα εντάθηκε όταν αυτός βγήκε από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί με τραυματισμό στο μάτι.

«Στις 5 προς 6 Ιουλίου του 2013 στις 00:40 ήρθε στην οικία μου και με την απειλή του όπλου με απήγαγε παρά τη θέλησή μου και με έβαλε να οδηγώ το αυτοκίνητό μου και βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να με σημαδεύει. Με κράτησε ως τις 7:00 το πρωί. Αφού με σημάδευε επί ώρες με το όπλο και αφού με χτύπησε στο πρόσωπο και αφού με υποχρέωσε- για να με αφήσει και να μην μου κάνει κακό- να πάμε σε να κοιμηθούμε σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι Ρόδου, εξουθενωμένη και ζαλισμένη από την απρόκλητη βία του αντιδίκου», ανέφερε στη μήνυσή της.

Τον Ιούλιο του 2013 χώρισαν ωστόσο της έστελνε μηνύματα και της έλεγε: «Θα σου κάνω κακό και θα αυτοκτονήσω».

«Στις 20 Ιουνίου του 2013 όταν σχόλασα από την εργασία μου στις 21:00 μόλις μπήκα στο αυτοκίνητό του εισέβαλε βίαια χωρίς να το αντιληφθώ στη θέση του συνοδηγού και με υποχρέωσε να ξεκινήσω το όχημα απειλώντας εκ νέου πως αν δεν επανασυνδεθούμε θα αυτοκτονήσει και υποχρεώνοντάς με επί 45 λεπτά να περιφερόμαστε με το όχημα. Κατάφερα να τον πείσω ότι πρέπει να με αφήσει και να πάει σπίτι του (τον άφησα στην οικία των γονέων του παραπονούμενη προς αυτούς).

Μου απέστειλε γραπτό απειλητικό μήνυμα και εκβιάζοντάς με πως αν δεν επανασυνδεθούμε θα δημοσιεύσει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ φωτογραφίες με προσωπικές ιδιωτικές στιγμές μου», ανέφερε ενδεικτικά.

«Από τα τέλη του Απριλίου του 2013 και έπειτα ο αντίδικος και ενώ ήταν σε ανάρρωση και όδευε καλύτερα η υγεία του άρχισε πάλι να με εξυβρίζει. Τσόκαρο, δειλή με αποκαλούσε, τρελή και να με κτυπάει με το χέρι του στα πόδια ενώ μία φορά παραλίγο να με πνίξει πιάνοντας με από τον λαιμό και σφίγγοντάς με όλη τη τη δύναμη και όλα αυτά χωρίς λόγο ουσιαστικά, απειλώντας με ότι αν πάθει κάτι στο μάτι του θα με σκοτώσει».

Για όλα αυτά ο δολοφόνος είχε καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση.