Λάθος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου: Δεν έγινε ο σεισμός των 5 Ρίχτερ στη Νάξο

Απίστευτη γκάφα με τον σεισμό στη Νάξο, αφού το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αφαίρεσε τη δόνηση των 5 Ρίχτερ καθώς δεν συνέβη τελικά.
Λίγο πριν τις 18.30, στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο καταγράφηκε πως σημειώθηκε σεισμός 5 Ρίχτερ 25 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά της Νάξου, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Ωστόσο αυτός ο σεισμός, όπως φαίνεται, δεν έγινε ποτέ και οφείλεται σε λάθος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση, το μέγεθος ήταν 5 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο της δόνησης εντοπιζόταν 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νάξου.
Ωστόσο, λίγο αργότερα το Γεωδυναμικό, αντί για αναθεωρημένη λύση, αφαίρεσε εντελώς τον σεισμό, ενώ και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δεν «ανέβασε» κάτι σχετικό με αυτό στη σελίδα του.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη την Παρασκευή: Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο
- Βίντεο ντοκουμέντο από εργοστάσια επεξεργασίας καπνού λαθρεμπόρων: Εγκληματική οργάνωση με «βιτρίνα» τυροκομικά προϊόντα
- Δολοφονία Κατσούρη: Στο αρχείο η δικογραφία για τις ευθύνες και των επτά υψηλόβαθμων αστυνομικών