Ο νέος αρραβωνιαστικός της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ήταν σε πτήση που σκοτώθηκαν όλοι εκτός από αυτόν

Newsroom
Ο νέος αρραβωνιαστικός της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ήταν σε πτήση που σκοτώθηκαν όλοι εκτός από αυτόν
Ο Τράβις Μπάρκερ δεν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας με τις πλούσιες γυναίκες μόνο.

Ο Τράβις Μπάρκερ μπήκε εσχάτως στα timeline μας και παντού τον βλέπουμε μπροστά μας, γιατί η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- μία από τις αδερφές- αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί παρά το γεγονός ότι είναι λίγο καιρό μαζί.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά όταν έβγαινε με την Πάρις Χίλτον το 2006 και η Κιμ Καρντάσιαν, αδερφή της Κόρτνεϊ ήταν… βοηθός της Χίλτον. Δύσκολο να το πιστέψεις αλλά έχει συμβεί.

Εν πάση περιπτώσει, ο τύπος, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας με τις πλούσιες γυναίκες και όχι μόνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2008, ο Τράβις Μπάρκερ επιβιβάστηκε σε μια πτήση από την οποία δεν σώθηκε κανείς άλλος πλην του ιδίου. Ο Μπάρκερ ήταν με τον φρουρό ασφαλείας του, τον Τσαρλς Στιλ και τον βοηθό του, Κρις Μπέικερ, καθώς και τους δύο πιλότους. Ο Μπάρκερ ήταν ο μόνος που επέζησε, αλλά δεν βγήκε αλώβητος.

Είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του και πέρασε μήνες μέσα και έξω από νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης.

Αποκάλυψε δε το 2015, ότι οι αμέτρητες επεμβάσεις, τα μοσχεύματα δέρματος και το τεράστιο τραύμα που του άφησε η συντριβή του αεροπλάνου, επηρέασαν την ψυχική του υγεία, αλλά τα παιδιά του, τού έδωσαν ελπίδα.

Τον Αύγουστο του 2021, ο Μπάρκερ επιβιβάστηκε ξανά, για πρώτη φορά μετά το δυστύχημα του 2008. Αυτός και η Καρντάσιαν μετέφεραν το ιδιωτικό τζετ της Κάιλι Τζένερ στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό και είχε αναφέρει στα social media ότι «μπορεί να πετάξει ξανά».