Σύζυγος της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς: «Μίλησα με τον Μπόλντουιν, ήταν υποστηρικτικός»

Newsroom
Σύζυγος της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς: «Μίλησα με τον Μπόλντουιν, ήταν υποστηρικτικός»
Ο Μάθιου Χάτσινς μίλησε στην Daily Mail, λέγοντας πως ο 63χρονος ηθοποιός ήταν «πολύ υποστηρικτικός» για τον θάνατο της συζύγου του που προκάλεσε.

Με τον σύζυγο της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς μίλησε ο Άλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος κατά λάθος σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας στην ταινία «Rush» που γύριζαν, όταν το (υποτιθέμενο) ψεύτικο όπλο φαίνεται πως είχε αληθινή σφαίρα μέσα.

Ο Μάθιου Χάτσινς μίλησε στην Daily Mail, λέγοντας πως ο 63χρονος ηθοποιός ήταν «πολύ υποστηρικτικός» στο πένθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλεκ Μπόλντουιν αγνοούσε ότι του έδωσαν ένα γεμάτο όπλο πριν από το θανατηφόρο ατύχημα, με αποτέλεσμα ο πυροβολισμός για τη σκηνή να αποβεί μοιραίος και θανατηφόρος.

Ο σύζυγος της Χαλίνα, Μάθιου πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή, δεν έχω την ευκαιρία να ετοιμάσω κάποια δήλωση, που σκοπεύω να δημοσιεύσω. Πρόθεσή μου είναι, να ξέρετε, να εκφράσω με λίγα λόγια μερικές πτυχές από τη ζωή της (σ.σ. Χαλίνα Χάτσινς), νομίζω είναι πιο σημαντικό».

2

Στη συνέχεια ο Μάθιου Χάτσινς ανέφερε: «Υπάρχουν προφανώς πολλά να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά που υπάρχει θάνατος στην οικογένεια». Συμπλήρωσε δε ότι «κινούμαστε για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε. Υπάρχουν πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και εκτιμούμε πολύ όλη τη συμπάθεια. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι μπορούν με την αγάπη τους να μετακινήσουν βουνά».

Ο Μάθιου Χάτσινς τόνισε παράλληλα ότι «ένα πράγμα που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα μνημείο με την AFI, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Και αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Θυμίζουμε πως ο Άλεκ Μπόλντουιν με δήλωσή του στο twitter ανέφερε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να μεταφέρω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και θαυμάσιας συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία για να μάθω πώς συνέβη αυτή η τραγωδία», έγραψε και συνέχισε:

«Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, και στηρίζω αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα».