«Όχι» από Ανατολάκη, «ναι» από Βολικάκη στον Ατζούν για το επόμενο Survivor (vid)

Newsroom
«Όχι» από Ανατολάκη, «ναι» από Βολικάκη στον Ατζούν για το επόμενο Survivor (vid)
Ο Αcun θέλει αθλητές στο Survivor, καθώς και στα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης υπήρχαν στις λίστες του ονόματα από τον συγκεκριμένο χώρο.

Το Survivor αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα για την φετινή σεζόν τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μάλλον θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές, δηλαδή το 2022.

Αυτό θα συμβεί επειδή έρχονται γιορτές, αλλά και επειδή η παραγωγή του Voice θα πάει στην παραγωγή του Survivor και «θέλουν οι άνθρωποι 2-3 μέρες να ηρεμήσουν», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο οι προετοιμασίες «τρέχουν» ώστε να διαμορφωθούν οι ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Γιώργος Ανατολάκης, Χρήστος Νέζος και Χρήστος Χολίδης είπαν «όχι» στην πρόταση της Acun Media για το νέο Survivor.

Αντίθετα σε προχωρημένες συζητήσεις για την συμμετοχή τους βρίσκονται οι Χρήστος Βολικάκης, Χάρης Συντζάκης και Πέτρος Ίμβριος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Acun θέλει αθλητές στο Survivor και μάλιστα στην λίστα του ήταν και ο Σάββας Γκέντσογλου, η Βούλα Παπαχρήστου αλλά και ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Μάλιστα οι τρεις παραπάνω αθλητές είχαν δεχτεί κρούσεις και στα προηγούμενα Survivor. Τότε, για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν οι συμμετοχές.