Λίλα Κουντουριώτη: «Έχω δεχθεί στενό μαρκάρισμα από γνωστό ποδοσφαιριστή και τον μπλόκαρα, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα» (vid)

Newsroom
Λίλα Κουντουριώτη: «Έχω δεχθεί στενό μαρκάρισμα από γνωστό ποδοσφαιριστή και τον μπλόκαρα, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα» (vid)
Η γνωστή παρουσιάστρια της Nova ανέφερε πως υπήρξαν συμπεριφορές που γυρνούσε σπίτι και έκλαιγε.

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί η Λίλα Κουντουριώτη, η οποία καλώς ή κακώς δραστηριοποιείται σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, μίλησε η παρουσιάστρια της Nova στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Λίλα Κουντουριώτη όπως είπε έχει δεχθεί διαδικτυακή παρενόχληση στα social media της, στα οποία είναι αρκετά ενεργή και μάλιστα είπε πως αναγκάστηκε να μπλοκάρει γνωστό ποδοσφαιριστή μετά το… στενό μαρκάρισμα που της έκανε.

«Από όταν μπήκα σε αυτό το χώρο, υπήρξαν συμπεριφορές τις οποίες θεωρώ ότι ήταν τέτοιου τύπου. Υπήρξαν συμπεριφορές που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα για κάποιες συμπεριφορές» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε όλες τις γυναίκες μπορεί να έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση. Δεν το έχω δεχθεί σε τεράστιο βαθμό. Έχω βάλει τα όριά μου. Λίγοι άνθρωποι τα έχουν ξεπεράσει.

Ποδοσφαιριστής πολύ γνωστός, μου έκανε πολύ στενό μαρκάρισμα και κάποια στιγμή τον μπλόκαρα».