Πρώην αεροσυνοδός της Ryanair αποκαλύπτει την πιο ανόητη ερώτηση που της έκαναν συχνά

Newsroom
Πρώην αεροσυνοδός της Ryanair αποκαλύπτει την πιο ανόητη ερώτηση που της έκαναν συχνά
Αεροσυνοδός της Ryanair μιλά για την ανόητη ερώτηση που της έκαναν και μία συνάδελφό της για το πιο ενοχλητικό πράγμα που αντιμετώπιζε στις πτήσεις.

Μπορεί να μην μας το δείχνουν και να χαμογελάνε συνέχεια, καλόκαρδα και ευγενικά, αλλά μην πιστεύετε πως αρκετά συχνά δεν εκνευρίζουμε με τις ερωτήσεις μας τις αεροσυνοδούς. Φανταστείτε άλλωστε, πόσες φορές τις κάνουν τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις. Μία πρώην αεροσυνοδός λοιπόν της Ryanair αποκάλυψε μια από τις πιο ανόητες ερωτήσεις που της έκαναν συχνά οι επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

2

Όπως είπε στη MailOnline, η Fiona Mallinson, συχνά τη ρώταγαν οι ταξιδιώτες αν μπορούσαν να αναβαθμίσουν τις θέσεις τους στην πρώτη, ωστόσο αυτό - όπως είπε- ήταν κάτι που δεν μπορούσε να γίνει, καθώς η Ryanair δεν διαθέτει κατηγορία πρώτης θέσης. Η Ryanair ανήκει στις λεγόμενες οικονομικές αεροπορικές εταιρείες και δεν διαθέτει first class με τις μεγαλύτερες θέσεις και τον χώρο για να απλώσει κανείς τα πόδια του.

Όταν ρωτήθηκε τι απαντούσε στην ερώτηση, είπε: «Η απάντησή μου ήταν, «όλες οι θέσεις είναι... πρώτης τάξης».

Η Fiona Mallinson είπε πως επέλεξε να εργαστεί για τη Ryanair γιατί «οι αεροσυνοδοί δείχνουν πάντα λαμπεροί όταν περπατούν στο αεροδρόμιο». Πρόσθεσε ωστόσο ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως η δουλειά δεν ήταν εύκολη.

2

Μια άλλη αεροσυνοδός της Ryanair, η Holly Davies, μοιράστηκε μέσω βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει 4 εκατομμύρια προβολές, την ενόχλησή της για τους επιβάτες που τη ρωτούσαν συνέχεια: «Μπορώ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα»; Η τουαλέτα βέβαια έχει φωτεινή ένδειξη, όταν βρίσκεται κάποιος μέσα. Αυτό όμως που την εξόργιζε είναι ότι όταν έβγαιναν από την τουαλέτα, άφηναν πάντα την πόρτα ανοιχτή.

Στο βίντεο τη δείχνει, να κλείνει η ίδια θυμωμένη την πόρτα και να γράφει στη λεζάντα του βίντεο: «Κάθε φορά»!

@_holl.dav

Every single time 😅🤣 #foryou #fyp #foryoupage #pov #cc #cabincrew #flightattendant #airhostess #life #work #plane #aircraft #ryanair #jokes

♬ son original - FYP🖤🇲🇺