H Holly Madison αποκάλυψε τους κανόνες που είχε βάλει ο Hugh Hefner στην βίλα του Playboy (vid)

Newsroom
H Holly Madison αποκάλυψε τους κανόνες που είχε βάλει ο Hugh Hefner στην βίλα του Playboy (vid)
Ένα από τα πιο γνωστά «κουνελάκια» του Playboy αποκάλυψε τους κανόνες που υπήρχαν στην βίλα του Hugh Hefner.

Πριν δύο δεκαετίες, όταν το Playboy βίωνε την χρυσή εποχή του, η είσοδος στην βίλα του Hugh Hefner αποτελούσε μεγάλο όνειρο για αρκετές κοπέλες...

Ωστόσο καμία από αυτές δεν γνώριζε τους αυστηρούς κανόνες που έπρεπε να τηρεί, τους οποίους όριζε ο πασίγνωστος εκδότης και ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου σπιτιού.

Για αυτούς μίλησε ένα απο τα πιο αναγνωρίσιμα... κουνελάκια του, η Holly Madison, η οποία μιλώντας στο podcast «Power: Hugh Hefner», ξεκαθάρισε πως δεν ήταν όλα τόσο... μαγευτικά όπως φαντάζονταν οι περισσότεροι και οι περισσότερες.

Όπως είπε λοιπόν, αν και ήξερε οτι θα ήταν αυστηροί οι κανόνες που έπρεπε να ακολουθεί, δεν την ένοιαζε και τόσο γιατί «δεν με ενδιέφερε να παρτάρω και να γνωρίσω διάσημους», συμπληρώνοντας πως «αυτό που ήθελα ήταν να φτιάξω την ζωή μου. Σκέψου οτι όταν μετακόμιζα εκεί, νόμιζα οτι θα ήταν για ένα χρόνο». Κατέληξε όμως να μείνει πολύ περισσότερο, έχοντας σχέση με τον άνθρωπο του Playboy για 7 χρόνια.

«Δεν μπορούσες να βγαίνεις με άλλους άνδρες, κάτι για το οποίο δεν είχα θέμα γιατί δεν ενδιαφερόμουν να βγω ραντεβού σε αυτή την φάση της ζωής μου», τόνισε, λέγοντας παράλληλα οτι «δεν μπορούσες να έχεις άλλο σπίτι. Όταν έμενα στην βίλα όμως, κάποιες κοπέλες είχαν δικά τους σπίτια, απλά το κρατούσα κρυφό».

Μάλιστα επεσήμανε πως η όλη... φάση θύμιζε αίρεση, με τον Hugh Hefner να προσπαθεί να ελέγξει την ερωτική ζωή όσων έμεναν μέσα. Αυτό που εύκολα μπορούσε να καταλάβει κανείς είναι πως όλες οι κοπέλες έπρεπε να είναι ξανθιές και να φοράνε συγκεκριμένα εσώρουχα.

Για την αγορά τους, έπαιρναν 1.000 δολάρια κάθε εβδομάδα, τα οποία έπρεπε να ξοδέψουν αποκλειστικά για αυτό το λόγο. Αν όμως μία γραμματέας που ήταν υπεύθυνη για αυτό το κομμάτι αντιλαμβανόταν πως τα χρήματα αυτά πήγαιναν αλλού, αμέσως τα αφαιρούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ο Hugh Hefner σε μία κίνηση που παραπέμπει σε revenge porn τραβούσε φωτογραφίες συνεχώς τις κοπέλες, με τις οποίες προσπαθούσε να τις ελέγξει.