Μοντέλο ισχυρίζεται ότι εν αγνοία της έφτιαξαν κούκλα του σεξ που της μοιάζει (vid)

Newsroom
Μοντέλο ισχυρίζεται ότι εν αγνοία της έφτιαξαν κούκλα του σεξ που της μοιάζει (vid)
Σοκαρισμένη η κοπέλα από το Ισραήλ αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Σε τηλεοπτική εκπομπή του Ισραήλ εμφανίστηκε ένα μοντέλο που καταγγέλλει ότι μια εταιρεία δημιούργησε μια κούκλα του σεξ που είναι ίδια με αυτήν. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη και θυμωμένη καθώς ισχυρίζεται ότι «έκλεψαν την ταυτότητά της» εν αγνοία της.

Πράγματι η κούκλα που έφτιαξε μια κινεζική εταιρεία και κάτι παραπάνω από όμοια με την 25χρονη Yael Cohen Aris, η οποία λέει ότι το «Doll Studio» χρησιμοποίησε την εμφάνισή της μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media.

Το μοντέλο από το Ισραήλ συμπληρώνει επίσης, ότι στην κούκλα έχει δοθεί το όνομά της και πως η εταιρεία χρησιμοποίησε πλάνα από τον λογαριασμό της στο Instagram για να την προωθήσει. «Δεν είναι μόνο ότι σου μοιάζει. Το κραυγαλέο είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο από τον λογαριασμό σου στο Instagram για να προωθήσουν την κούκλα. Έχει και το όνομά σου», της είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

 

Η Yael τους είπε: «Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον της εταιρείας ή της βιομηχανιών με τις κούκλες του σεξ. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μου είπαν τίποτα. Δεν έχω συναινέσει για να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά μου. Είναι διπλό το λάθος διότι, η ομοιότητα συνδέεται και με την ταυτότητά μου. Δεν είναι απλώς μια κούκλα που μου μοιάζει».

Η 25χρονη έχει λάβει νομικές συμβουλές για το πως θα κινηθεί στη συνέχεια. Ελπίζει να καταργηθεί η συγκεκριμένη κούκλα αντί να κερδίσει κάποια χρήματα. «Θα πρέπει να βγει από τα ράφια. Το έκαναν χωρίς τη συγκατάθεσή μου, χρησιμοποιείται για εμπορική χρήση, πρόκειται για μια σεξουαλική κούκλα και όλο αυτό είναι τρελό. Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι οι άνθρωποι με βρίσκουν ελκυστική και από αυτή την άποψη μπορώ να το δω κολακευτικά», πρόσθεσε.