Κοριτσάκι επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα γιατί ο πατέρας της την κράτησε σφιχτά στην αγκαλιά του

Newsroom
Κοριτσάκι επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα γιατί ο πατέρας της την κράτησε σφιχτά στην αγκαλιά του
Ένας πατέρας ήρωας έσωσε την κορούλα του από βέβαια θάνατο, κρατώντας την σφιχτά μέσα στην αγκαλιά όσο το αεροπλάνο έπεφτε. Κανείς άλλος δεν επέζησε.

Ένα κοριτσάκι επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα επειδή ο πατέρας της την έκλεισε σφιχτά μέσα στην αγκαλιά του, με τον ίδιο να μην καταφέρνει να επιβιώσει, όπως ακόμη και τρεις άλλοι από το πλήρωμα του αεροπλάνου. Η μικρή Laney Perdue ήταν η μόνη που επέζησε.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Νοεμβρίου με τη Laney και τον πατέρα της Mike να κάνουν πτήση 20 λεπτών για το Beaver Island στο Μίσιγκαν, το αγαπημένο μέρος της Laney! Ταξίδευαν εκεί για να δουν έναν οικογενειακό φίλο και ενώ ο 43χρονος πατέρας της θα πήγαινε και για κυνήγι.

Αφού αποχαιρέτησαν την υπόλοιπη οικογένειά τους, ξεκίνησαν με το μικρό αεροπλάνο για το μικρό ταξίδι τους: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη», είπε η Laney στο People.

Πριν φύγουν, ο Mike αγκάλιασε τη σύζυγό του Christie και τα άλλα τρία παιδιά τους Addie, Henrik και Bo για να αποχαιρετιστούν. Δεν ήξεραν ότι ήταν η τελευταία φορά που θα τον έβλεπαν ζωντανό ή ότι οι αγκαλιές του θα έσωζαν τη ζωή της Laney.

2

Όταν επέβαιναν στην πτήση, μαζί με το παντρεμένο ζευγάρι Kate Leese και Adam Kendall καθώς και τον πιλότο William Julian, η Laney θυμάται ότι κοίταξε μέσα από «αυτά τα μικρά παράθυρα και είδα το γρασίδι νιώθοντας το χέρι του μπαμπά μου γύρω μου. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ο μπαμπάς μου να με αγκαλιάζει πιο σφιχτά από ποτέ. Είμαι ζωντανός εξαιτίας του».

Η Laney ήταν η μόνη που επέζησε από την πρόσκρουση. Είχε 11 σπασμένα οστά και τραυματισμούς στο χείλος και το στόμα της. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο είπαν ότι ο πατέρας της την προστάτεψε από έναν πολύ πιο σοβαρό τραυματισμό και φυσικά το χειρότερο σενάριο.

Όταν ξύπνησε, η Laney έμαθε ότι ο πατέρας της είχε «φύγει». Αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του περπατώντας στην κηδεία του. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι και το πόδι της, άφησε την αναπηρική καρέκλα και κρατήθηκε με πατερίτσες για να περπατήσει μέχρι το φέρετρο του μπαμπά της.

Μια σελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει με τα έξοδα της οικογένειας, η οποία κρατά τη μνήμη του ζωντανή γράφοντας τις αναμνήσεις της σε ένα βιβλίο ενώ σχεδιάζει να επιστρέψει στο νησί Beaver. Η σύζυγός του άλλωστε, Christie είπε ότι ο Mike της είχε πει: «Υπόσχεσέ μου αν μου συμβεί κάτι, θα συνεχίσεις να έρχεσαι στο νησί με τα παιδιά».