Ουρές χιλιομέτρων και πάλι στην Μεσογείων: «Εγκλωβίζονται» όσοι μπαίνουν στα στενά (vid)

Newsroom
Ουρές χιλιομέτρων και πάλι στην Μεσογείων: «Εγκλωβίζονται» όσοι μπαίνουν στα στενά (vid)
Νέος Γολγοθάς για τους οδηγούς στην Λεωφόρο Μεσογείων με ουρά που ξεκινάει από τον Χολαργό και φτάνει περίπου στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής.

Νέος κύκλος ταλαιπωρίας για τους οδηγούς σήμερα το πρωί στην Λεωφόρο Μεσογείων...

Από το πρωί, πολλοί οδηγοί πήγαν να πάρουν τα οχήματά τους που ήταν παρατημένα από προχθές στην δεξιά πλευρά του δρόμου, όμως η προσπάθειά τους αυτή μόνο εύκολη δεν ήταν.

Τα μηχανήματα που άνοιξαν την μία λωρίδα κυκλοφορίας, έχουν πετάξει όλο το χιόνι στις άκρες, το οποίο έχει παγώσει και έχει γίνει πέτρα.

Έτσι, θα έπρεπε πρώτα να το σπάσουν και μετά να επιχειρήσουν να βάλουν μπροστά το Ι.Χ, αν δεν τους έκλεινε κάποιο όχημα.

 

Αυτό όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία που έτσι και αλλιώς γίνεται... αγκωμαχόντας.

Παράλληλα γερανοί σηκώνουν οχήματα που χρειάζονται βοήθεια, καθώς στόχος είναι να έχει ανοίξει πλήρως μέχρι το βράδυ.

Έτσι, η ουρά ξεκινούσε από τον Χολαργό και έφτανε ως τον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, με τους οδηγούς να πρέπει να έχουν πολύ υπομονή.

Όσοι μάλιστα κάνουν το λάθος να στρίψουν σε κάποιο στενό για να γλιτώσουν την κίνηση, το μετανιώνουν αμέσως, καθώς κανείς δεν έχει καθαρίσει τον πάγο, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να εγκλωβίζονται.