Βουνό τα αναμνηστικά για τον Άλκη: «Να καούν στην κόλαση παλικάρι μου», έγραψε ΠΑΟΚτσής

Newsroom
Βουνό τα αναμνηστικά για τον Άλκη: «Να καούν στην κόλαση παλικάρι μου», έγραψε ΠΑΟΚτσής
Φίλαθλοι όλων των ομάδων αφήνουν στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας στο Χαριλάου, έναν αναμνηστικό για τον Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η δολοφονία του Άλκη, σε ακόμα ένα επεισόδιο οπαδικής βίας, έχει σοκάρει όλη την χώρα και όχι μόνο την Θεσσαλονίκη.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η επίθεση που δέχθηκε που είχε ως αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας στο Χαριλάου, οπαδοί όλων των ομάδων, αφήνουν εκεί ένα αναμνηστικό.

ρουχα

Μία μπλούζα, ένα καπέλο, ένα κασκόλ, ένα λουλούδι, κάτι που να δείχνει τον σύλλογο που υποστηρίζουν και πως μπροστά στο τέρας της βίας είναι όλοι μαζί.

 

Φίλοι του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της Λάρισας, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού, όλοι έχουν περάσει για να τιμήσουν την μνήμη του 19χρονου που χάθηκε τόσο άδικα.

AEL

«Σε σκότωσαν. Παιδιά μας», είναι γραμμένο πάνω σε μία μπλούζα του Άρη, ενώ σε ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού, αυτός που το άφησε εκεί είχε σημειώσει: «Δεν ήταν συμπλοκή. Ήταν δολοφονία. Συγγνώμη».

paoktzis

Ένας φίλος της Λάρισας εύχεται να μην υπάρξει άλλος νεκρός, με έναν ΠΑΟΚτσή, σαφώς πιο εξοργισμένο να εύχεται «να καούν στην κόλαση αυτοί που στο έκαναν αυτό».

Μήνυμα

Η πιο συγκινητική στιγμή πάντως ήταν όταν πέρασε μία μητέρα με τον μικρό γιο της από το σημείο και προφανώς του εξηγούσε τι είχε συμβεί, θέλοντας μάλλον να του μάθει οτι δεν γίνεται να χάνονται ανθρώπινες ζωές για τις ομάδες.
Μητέρα με παιδί