Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη

Newsroom
Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη
Στη σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να είχε συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ

Άμεσες όπως αναμενόταν είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του Άλκη, μετά την τυφλή δολοφονική επίθεση που έγινε εναντίον του, χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο φέρεται να είχε συμμετοχή στο περιστατικό.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα και ο οποίος ταυτοποιήθηκε από στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία από τον τόπο του εγκλήματος, καθώς το ένα από τα οχήματα που επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης ήταν δικής του ιδιοκτησίας.

Δεν έχει έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται πως βρισκόταν στο σημείο.

 

Είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση Θεοδωρικάκου

Αμέσως, μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», έγραψε χαρακτηριστικά.