Δολοφονία φιλάθλου του Άρη: «Ο τραυματίας φίλος του δεν ξέρει πως ο Άλκης έχει πεθάνει» (vid)

Newsroom
Δολοφονία φιλάθλου του Άρη: «Ο τραυματίας φίλος του δεν ξέρει πως ο Άλκης έχει πεθάνει» (vid)
Ο κολλητός φίλος του αδικοχαμένου Άλκη, ο οποίος έζησε τη φονική συμπλοκή και παραμένει τραυματισμένος σε νοσοκομείο, δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει ο 19χρονος.

Ο κολλητός φίλος του αδικοχαμένου Άλκη, o οποίος έζησε τη φονική συμπλοκή παραμένει από χθες (1/2) τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

To 18χρονο παιδί άρχισε να δέχεται πισώπλατα χτυπήματα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News» δεν έχει ενημερωθεί για το μεγάλο κακό.

«Το παιδί ακόμα δεν έχει μάθει, θα έχουμε ψυχολόγο, θα πάρουμε ψυχολόγο, έχει το νοσοκομείο…», ανέφερε η γιαγιά του.

Ο νεαρός με τον Άλκη μεγάλωσαν μαζί από παιδιά. Ο 18χρονος τραυματίας και ο αδικοχαμένος Άλκης είχαν πάει για καφέ στην περιοχή Χαριλάου και μαζί με ακόμα ένα άτομο που έκαναν παρέα πήραν το δρόμο της επιστροφής.

 

Εκείνα τα λεπτά οι δράστες χωρίς να τους γνωρίζουν και φυσικά, χωρίς να έχουν μαζί τους ανοιχτούς λογαριασμούς ρώτησαν τα θύματα ποια ομάδα υποστηρίζουν και στην συνέχεια τους επιτέθηκαν.

Η πρώτη επικοινωνία της εκπομπής με τη γιαγιά του 18χρονου τραυματία είχε γίνει τηλεφωνικά λίγες μόνο ώρες μετά την τραγωδία. Τότε που μας έλεγε για τον τρόπο που έμαθε η ίδια και ο σύζυγός της τα γεγονότα και τα πρώτα λόγια που τους είπε ο εγγονός τους.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρουν εξιτήριο και στη συνέχεια να δεχτούν ψυχολογική υποστήριξη, σε μια προσπάθεια να συνέλθουν και να αφήσουν πίσω τις στιγμές φρίκης που έζησαν.

«Χωρίς να υπάρχει αγώνας εκείνη την ώρα, στα καλά καθούμενα, έτσι δηλαδή σε παίρνουν και σε σφάζουν, είναι δυνατόν να γίνονται, τι οικογένειες είναι αυτές που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά» δήλωσε η γιαγιά του 18χρονου.

«Ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν, τους ρώτησαν τι ομάδα είστε και τους είπαν "είμαστε Άρης", από εκεί και πέρα έγινε το κακό» επεσήμανε η γιαγιά του 18χρονου.

«Το πρωί ο άντρας μου που ξύπνησε, άκουγε ραδιοφωνάκι και με φωνάζει, μου λέει "έλα μέσα", λέω "τι έχεις", άρχισε και έκλαιγε, λέω "γιατί κλαις", "σκότωσαν ένα παιδί στην Χαριλάου, 19 χρονών", λέω "Παναγίτσα μου". Ο άντρας μου σηκώθηκε και έκλαιγε, χωρίς να ξέρουμε ότι ήταν το δικό μας το παιδί» τόνισε.