Κοσιώνη για Μπακογιάννη: «Δεν θα έρθει να μου πει να παίξω ένα θέμα, επ’ ουδενί» (vid)

Newsroom
Κοσιώνη για Μπακογιάννη: «Δεν θα έρθει να μου πει να παίξω ένα θέμα, επ’ ουδενί» (vid)
Η Σία Κοσιώνη τόνισε πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν της ζητάει να παίξει συγκεκριμένα θέματα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Για την σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη, μίλησε η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλενα Κατρίτση και θα προβληθεί την Κυριακή στην ΕΡΤ.

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, τόνισε σχετικά με τον Δήμαρχο Αθηναίων: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Σε ερώτηση που της έγινε για το αν ζητάει... ρουσφιέτα, η Σία Κοσιώνη, απάντησε: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. "Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο", φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω».

Στη συνέχεια όμως ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Μπακογιάννης, δεν της ζητάει χάρες για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ: «Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».