Δολοφονία Άλκη: Από το βόλεϊ στον σύνδεσμο που άφησαν τα κινητά και πήραν όπλα

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Από το βόλεϊ στον σύνδεσμο που άφησαν τα κινητά και πήραν όπλα
Οι περισσότεροι των κατηγορούμενων είχαν παρακολουθήσει από βραδύς αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πήγαν στον σύνδεσμο, αποφασίζοντας την δολοφονική επίθεση.

Κομμάτι το κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη Καμπάνου. Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχει προκύψει ότι οι συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία, έδρασαν τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, με ορμητήριο κεντρικό σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ (Θύρα 4) και επιβαίνοντας σε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν παρακολουθήσει από βραδύς αγώνα βόλεϊ και στη συνέχεια πήγαν στον σύνδεσμο, απ' όπου φαίνεται πως αποφασίστηκε η καταδρομική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Εκεί άφησαν τα κινητά τους τηλέφωνα – προφανώς για να μην εντοπιστεί τι ακριβές στίγμα τους- και πήραν όπλα για την επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του.

Αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, καταθέσεις εμπλεκόμενων προσώπων και μαρτύρων, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατάφερε να ανασυνθέσει το χρονικό της επίθεσης ταυτοποιώντας τη συμμετοχή των δραστών. Από τα αποτελέσματα δε, των εργαστηριακών εξετάσεων φαίνεται να ταυτοποιείται αποτύπωμα συγκεκριμένου προσώπου σε όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε στο σημείο.