Φωτοβολίδες, μαχαίρια, τσεκούρια, όπλο, ρόπαλα στα σπίτια των οπαδών στη Χαλκίδα

Newsroom
Φωτοβολίδες, μαχαίρια, τσεκούρια, όπλο, ρόπαλα στα σπίτια των οπαδών στη Χαλκίδα
Σοκάρουν τα πολεμοφόδια που βρήκαν οι αστυνομικές αρχές στα σπίτια των συλληφθέντων οπαδών στη Χαλκίδα.

Σοκαριστικά και πάνω απ’ όλα φονικά ευρήματα ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στα σπίτια των συλληφθέντων οπαδών στη Χαλκίδα, όπως αναφέρει το evima.gr.

Φωτοβολίδες, μαχαίρια, τσεκούρια, όπλο, ρόπαλα, αλλά και «λάφυρα» αντιπάλων οπαδών όπως καπέλα, κασκόλ και φανέλες ομάδων βρέθηκαν στα σπίτια των πέντε συλληφθέντων για οπαδική βία στη Χαλκίδα.

2

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για περιστατικά στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου.

 

Το πρώτο χρονικά ήταν αυτό με το νεαρό που δέχθηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του, στο οποίο δράστες ήταν φίλοι του Ολυμπιακού και το δεύτερο ήταν αυτό με τον πατέρα που δέχθηκε επίθεση την ώρα που περίμενε να τελειώσει ο γιος του το μάθημα πολεμικών τεχνών. Εκεί υπεύθυνοι ήταν φίλοι του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει το evima.gr, σήμερα Τετάρτη (9.2.2022) το πρωί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας. Μάλιστα, στα περιστατικά φαίνεται πως εμπλέκονται δέκα άτομα με τους 8 να έχουν ταυτοποιηθεί και απομένουν οι άλλοι δύο.