Έντονες αποδοκιμασίες στον Άδωνι στην Καστοριά: «Μηδέν ο μισθός του υπουργού», έλεγε γελώντας (vid)

Newsroom
Έντονες αποδοκιμασίες στον Άδωνι στην Καστοριά: «Μηδέν ο μισθός του υπουργού», έλεγε γελώντας (vid)
Η αντίδραση του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στις διαμαρτυρίες που γνώρισε κατά την άφιξή του στην Καστοριά.

Στην Καστοριά βρίσκεται από το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου στην Καστοριά.

Κατά την άφιξή του όμως στην Αντιπεριφέρεια υπήρχαν συγκεντρωμένοι αρκετοί πολίτες που τον αποδοκίμασαν έντονα, μόλις τον είδαν να βγαίνει από το αυτοκίνητό του.

Ένας από αυτούς μάλιστα είχε φτάσει κοντά στον Υπουργό Ανάπτυξης και του φώναζε μεταξύ άλλων: «Το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη», «Με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό ήρθες», «Ρίξε το πετρέλαιο», «Σούπερ μάρκετ έχεις μπει ποτέ», «Βγαίνεις με τον μισθό του υπουργού».

Στο τελευταίο κ. Γεωργιάδης απάντησε γελώντας, απευθυνόμενος στον κόσμο που τον υποδέχθηκε, λέγοντας πως είναι μηδέν ο μισθός.

 

Δείτε το χαρακτηριστικό video...

Μάλιστα, λίγο αργότερα αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα λέγοντας: «Και επειδή αυτό μου θυμίζει εποχές ακραίου λαϊκισμού, δεν θέλω να το αφήσω να περάσει έτσι. Ίσως αυτό που δεν γνωρίζουν είναι οτι οι εκλεγμένοι βουλευτές παίρνουν τον μισθό των μηδέν ευρώ. Μηδέν. Απλώς για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις».

Τι ισχύει

Ωστόσο η αλήθεια είναι κάπως στην μέση... Και αυτό γιατί μπορεί να έχουν καταργηθεί τα έξτρα χρήματα που έπαιρναν οι Υπουργοί, αλλά ο βουλευτικός μισθός των 6.000 ευρώ, παρέμεινε ως έχει.