Καταιγιστικές εξελίξεις για τις τρεις αδελφές στην Πάτρα: Αίτημα για εκταφή της Τζορτζίνας

Newsroom
Καταιγιστικές εξελίξεις για τις τρεις αδελφές στην Πάτρα: Αίτημα για εκταφή της Τζορτζίνας
Το σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε από το Ανθρωποκτονιών στην αρμόδια Εισαγγελία, με τις ίδιες πληροφορίες ν΄ αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τ’ άλλα δυο παιδιά.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, καθώς μετά την Εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια αλλά και την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα από την Πάτρα αναφέρουν πως ενδέχεται να προχωρήσουν σε εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε από το Ανθρωποκτονιών στην αρμόδια Εισαγγελία, με τις ίδιες πληροφορίες ν΄ αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τ’ άλλα δυο παιδιά.

Και μόνο στο άκουσμα ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών αναλαμβάνει την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, δημιουργεί απορίες, καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι τα παιδάκια «έφυγαν» από ασθένειες, αναλαμβάνει ένα τμήμα που ειδικεύεται σε εγκλήματα.

Οι αξιωματικοί, μόλις λάβουν στα χέρια τους τον φάκελο, θα βάλουν «στο μικροσκόπιο» όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για τον θάνατο των τριών παιδιών και θα ξεκινήσουν έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Θυμίζουμε πως το πρώτο ήταν 7 μηνών και υπάρχει μία... κάποια αιτιολόγηση, όμως για τα άλλα όχι, καθώς μπορεί το δεύτερο να έπασχε από λευχαιμία, αλλά η κατάστασή του δεν δικαιολογούσε τέτοια επιδείνωση. Όσον αφορά το τρίτο, την Τζορτζίνα, υπήρχε μια νοσηλεία στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου την παρακολουθούσαν στενά, όμως μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε.