«Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος», δήλωσε η δικηγόρος της 30χρονης

Newsroom
«Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος», δήλωσε η δικηγόρος της 30χρονης
«Είχε ακουστεί ότι έχει ζητήσει συγγνώμη – ουδόλως έχει συμβεί αυτό και δεν προέκυψε καθόλου και από την ακροαματική διαδικασία, δεν εμφανίστηκε με κανέναν τρόπο» υπογράμμισε η δικηγόρος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για το revenge porn.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας, είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά παρά την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

Η δικηγόρος, Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, τόνισε μεταξύ άλλων πως «οποιαδήποτε ποινή κι αν επιβληθεί σε μία τέτοια πράξη, με τέτοιο μέγεθος βλάβης, δεν προσεγγίζει καν την επανόρθωση».

Παράλληλα, όπως υποστήριξε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. «Είχε ακουστεί ότι έχει ζητήσει συγγνώμη – ουδόλως έχει συμβεί αυτό και δεν προέκυψε καθόλου και από την ακροαματική διαδικασία, δεν εμφανίστηκε με κανέναν τρόπο» υπογράμμισε.

Η κ. Πριλή ανέφερε ότι θα κατατεθεί αγωγή άμεσα και για το κομμάτι της ηθικής βλάβης. Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης, η δικηγόρος της τόνισε: «Η κοπέλα δεν είναι σε θέση να κοιμηθεί, μέχρι χθες ήταν άυπνη».