Ομολόγησε ο 60χρονος το αποτρόπαιο φονικό στην Ανδραβίδα: Το έκανε για τα ενοίκια (vid)

Newsroom
Ομολόγησε ο 60χρονος το αποτρόπαιο φονικό στην Ανδραβίδα: Το έκανε για τα ενοίκια (vid)
Ομολόγησε ο 60χρονος την δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, στον Πύργο, μεταφέρθηκε ο 60χρονος, ο οποίος εξετάζεται για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα, με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας.

Ο 60χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, προσήχθη αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας.

Tο αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

Ο προσαχθείς παρέμεινε όλο το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στον Πύργο, όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Το προφίλ του φερόμενου ως δράστη

Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

Μάλιστα όλα δείχνουν οτι αυτός ήταν και ο λόγος του απίστευτου φονικού.