Σάλος με τις δηλώσεις της Kardashian: «Σήκωσε τον κ@λ@ σου και δούλεψε, κανείς δεν θέλει να εργαστεί»

Newsroom
Σάλος με τις δηλώσεις της Kardashian: «Σήκωσε τον κ@λ@ σου και δούλεψε, κανείς δεν θέλει να εργαστεί»
Η δήλωση της Kim Kardashian στο Variety για τις γυναίκες, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Όλα τα μέλη της οικογένειας Kardshian και Jenner γνωρίζουν πως να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τα περισσότερα μεγάλωσαν με μία κάμερα τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι τους.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν δεν προκαλεί καμία εντύπωση ο σάλος που δημιουργήθηκε με την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε η Kim Kardashian, στην οποία μεταξύ άλλων, φαίνεται να έχει την εντύπωση πως κανείς δεν θέλει να δουλέψει.

Σε ερώτηση λοιπόν για το ποια συμβουλή θα έδινε στις εργαζόμενες γυναίκες, η απάντηση που επέλεξε να δώσει, είναι η εξής...

«Έχω την καλύτερη συμβουλή. Σήκωσε τον γ@μ!μ€νο κώλο σου και δούλεψε. Μου φαίνεται πως κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες. Πρέπει να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν».

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και κράξιμο στην 41χρονη, με τους περισσότερους να επισημαίνουν το γεγονός πως γεννήθηκε σε μία οικογένεια που ήταν ήδη πλούσια και η περιουσία της δημιουργήθηκε σε μεγάλο κομμάτι από το reality που παρακολουθούσε την ζωή της.

Υπάρχουν μάλιστα και μαρτυρίες για το πως ήταν να συνεργάζεται κανείς μαζί της.