Survivor- Έξαλλη η Ταραμπάνκο με τον Τάκη: «Πήγα να φρικάρω, ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου» (vids)

Newsroom
Survivor- Έξαλλη η Ταραμπάνκο με τον Τάκη: «Πήγα να φρικάρω, ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου» (vids)
Άναψαν τα αίματα με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor και οι Κάτια Ταραμπάνκο, Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούν να ησυχάσουν…

Εκνευρισμός υπάρχει στο Survivor με τον μισθοφόρο Τάκη Καραγκούνια, τόσο από την πλευρά της Κάτιας Ταραμπάνκο, όσο και από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το μοντέλο, μετά το πολύ έντονο συμβούλιο, είπε για τον Τάκη: «Από τη μία πλευρά έχουμε τον Τάκη να είναι εκτός εαυτού και από την άλλη έχουμε μία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητάει ρωτάει ποιός ανέφερε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλες στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα, προκειμένου να την προστατεύσω από τον Τάκη. Ο Τάκης εκτός εαυτού, ο Τάκης να ωρύεται. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο νεύρο, τέτοιο κακό.

Πήγα να φρικάρω εγώ. Ήμουν σε σημείο τύπου "Απλά σκέψου τη μαμά σου, σκέψου το γάτο σου, σκέψου την οικογένειά σου" Πήγα να φρικάρω πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου. Με κοπάνησε κατα λάθος με τον χέρι του πάνω στην εξαψη του μιλώντας. Ήταν φρικαλέο αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω ότι είναι ευέξαπτος, αλλά εχθές είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό, έναν άνθρωπο με μαύρα μάτια, εκτός εαυτού, ο οποίος τρόμαξε και εμένα, που είναι πολύ δύσκολο να τρομάξω» και κατέληξε:

«Δεν θα ήθελα να έχω καμία άλλη επαφή, γιατί είναι ένας άνθρωπος, που όταν βγαίνει εκτός εαυτού είναι απρόβλεπτος και εμένα οι απρόβλεπτοι άνθρωποι είναι που με τρομάζουν, κανένας άλλος».

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την πλευρά του ανέφερε: «Τι να πω γι' αυτόν τον άνθρωπο. Η αθλιότητα που ακούγεται στο όνομα Τάκης. Ένας επαγγελματίας "συγγνωμάκιας". Στο συμβούλιο πρέπει να αναρίθμισα πάνω από 20 συγγνώμες, που είπε. Ένα πολύ κακό πρότυπο συμπεριφοράς για τον κόσμο που μας βλέπει. Μας βλέπουν νέοι, οικογενειες. Σαράντα εννιά χρονών. Ντροπή για λογαριασμό του. Το να με πει μισογύνη και προδότη, καμία σημασία δεν θα του δώσω. Γελάω αφού δεν με είπε και αρχαιοκάπηλο στο παιχνίδι τώρα. Τυχερός είμαι».