Το «ιπτάμενο Κρεμλίνο» του Πούτιν στοιχίζει 463 εκατ. ευρώ και έχει επίχρυση… λεκάνη (vid)

Newsroom
Το «ιπτάμενο Κρεμλίνο» του Πούτιν στοιχίζει 463 εκατ. ευρώ και έχει επίχρυση… λεκάνη (vid)
Η πολυτέλεια και η επίδειξη πλούτου δεν απουσιάζουν. Διαθέτει εξοπλισμένο μπαρ, υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, ακόμα και γυμναστήριο. Λειτουργεί και ως κέντρο διαχείρισης, ικανό να διοικήσει στρατεύματα.

Το αντίστοιχο «Air Force» της Ρωσίας, το προεδρικό τζετ του Βλάντιμιρ Πούτιν που το λένε το «Ιπτάμενο Κρεμλίνο» βγήκε στη δημοσιότητα- από τη στιγμή που ο Νο.1 επιβάτης του είναι ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής παγκοσμίως και το πολυτελέστατο εσωτερικό του… δεν μας εξέπληξε.

2

Η πολυτέλεια και η επίδειξη πλούτου δεν απουσιάζουν καθώς συνάδουν με τον ναρκισσισμό του Πούτιν, ενώ πλέον δεν εντυπωσιάζει και η χρυσή λεκάνη που έχει καθώς άπαντες πλέον θα περίμεναν κάτι τέτοιο.

2

Το προεδρικό τζετ διαθέτει μεταξύ άλλων ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, υπνοδωμάτια κανονικά, με διπλά κρεβάτια, ακόμα και γυμναστήριο. Η εσωτερική διακόσμηση διαθέτει νεοκλασικό στυλ ενώ το τεράστιο τραπέζι συνεδριάσεων είναι διακοσμημένο με χρυσή επικάλυψη και περιβάλλεται από κρεμ δερμάτινα καθίσματα.

2

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν φαίνεται να έχει καταγράψει περισσότερα αεροπορικά μίλια, από ό,τι όλοι οι άλλοι Ρώσοι ηγέτες μαζί.

Το «Ιπτάμενο Κρεμλίνο» φτάνει ταχύτητες έως και 560 μίλια/ώρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα επικοινωνίας που του επιτρέπει να λειτουργεί ως αυτόνομο κέντρο διαχείρισης, ικανό να διοικεί στρατεύματα κατά τη διάρκεια της μάχης.

2

Κι όλα αυτά… την ώρα που το ρούβλι κατρακυλά και τα προβλήματα έχουν αρχίσει να είναι εμφανή στην καθημερινότητα των Ρώσων πολιτών.