Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο» πρότεινε στον Ιρανό Hulk να αποσυρθεί: «Θα το θυμάται για πάντα» (vid)

Newsroom
Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο» πρότεινε στον Ιρανό Hulk να αποσυρθεί: «Θα το θυμάται για πάντα» (vid)
Λόγω της καθυστέρησης του μεταξύ τους αγώνα ο Martyn Ford πρότεινε στον Sajad Gharibi, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο αγώνας του «πιο τρομακτικού ανθρώπου στον κόσμο» με τον Ιρανό Hulk ήταν προγραμματισμένος να γίνει στην Ο2 Arena του Λονδίνου στις 2 Απριλίου, αλλά οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα αναγκαστούν να περιμένουν λίγο παραπάνω.

Βλέπετε κάποιοι μικροτραυματισμοί των διάσημων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες πυγμαχίας, ανάγκασαν τους διοργανωτές να μεταφέρουν το event κατά 4 εβδομάδες και να διεξαχθεί στα τέλη του μήνα.

Ο Martyn Ford αποκάλυψε πως λόγω της εξέλιξης αυτής, ο Sajad Gharibi είχε την ευκαιρία να κάνει πίσω και να αποσυρθεί. Κάτι ωστόσο που ο Ιρανός δεν το έκανε, με αποτέλεσμα ο εντυπωσιακός αγώνας του να παραμείνει κανονικά στο πρόγραμμα.

«Του δόθηκε η επιλογή να κάνει πίσω, αλλά δεν δέχθηκε. Είναι 100% ανένδοτος και θέλει τον αγώνα αυτόν. Πιστέψτε με. Δεν θα είναι ένας soft αγώνας, ξέρει ακριβώς τί τον περιμένει στις 30 Απριλίου. Θα του μείνει αξέχαστη αυτή η νύχτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε οτι οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Ντουμπάι για να διαφημίσουν τον αγώνα τους, με τον Ιρανό Hulk να βγαίνει χαμένος στις εντυπώσεις. Βλέπετε επιχείρησε δύο φορές να την πέσει στον αντίπαλό του, αλλά ισάριθμες βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος.