Πισπιρίγκου όταν έμαθε οτι ο Δασκαλάκης είναι εναντίον της: «Λυπάμαι, με παρατάει»

Newsroom
Πισπιρίγκου όταν έμαθε οτι ο Δασκαλάκης είναι εναντίον της: «Λυπάμαι, με παρατάει»
Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έμαθε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα υποστηρίξει τις εναντίον της κατηγορίες.

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου, όμως αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει. Ο σύζυγος της 33χρονης επισκέφτηκε την ανακρίτρια και ενημερώθηκε για τα στοιχεία της υπόθεσης, αλλάζοντας πλέον στάση, όπως είπε εξερχόμενος.

Την αλλαγή αυτή, σχολίασε από τις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται η κατηγορούμενη, λέγοντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»: «Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτε άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα».

«Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει από την Ευελπίδων: «Είμαι σοκαρισμένος, είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε πολλά... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα την οποία στήριζα μέχρι και την τελευταία στιγμή και θεωρούσα ότι είναι αθώα, έχει κάνει κάτι τέτοιο. τα στοιχεία εις βάρος της είναι πολλά κι αδιάσειστα» δήλωσε ο 30χρονος και πρόσθεσε: «Δεν είχε δείξει το παραμικρό δείγμα σε εμάς. Ηταν υπόδειγμα μητέρας, δεν περίμενα ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο».

 

Για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «τόσα χρόνια κυνηγάμε τις υποθέσεις και ειδικά για τη Μαλένα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι επιρρίπτει ευθύνες στους ιατροδικαστές για τα πορίσματα των θανάτων των δύο κοριτσιών. Σε ό,τι αφορά στην σπιτονοικοκυρά, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο που την πήγαν αυτός και η σύζυγός του, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, την υπόθεση την ερευνούν οι Αρχές». Για τη σχέση του με την εν διαστάσει σύζυγό του είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση: «Επικοινώνησα την πρώτη μέρα, μετά όχι, με καλούσε και δεν απαντούσα».

Κλείνοντας δήλωσε αναφορικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ότι είναι ψευδείς οι καταγγελίες και υπάρχουν έγγραφα στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες που αποδεικνύουν ότι δεν είχε υποστεί κακοποίηση το κοριτσάκι. «Είχε μια φορά κάτι μελανιές... Είχαμε πάει στο νοσοκομείο, υπάρχουν τα έγγραφα».