Ο Λύτρας «κάρφωσε» Κατερινόπουλο για τον Γραικό: «Σαν παλιός μπάτσος, έπρεπε να τα πω» (vid)

Newsroom
Ο Λύτρας «κάρφωσε» Κατερινόπουλο για τον Γραικό: «Σαν παλιός μπάτσος, έπρεπε να τα πω» (vid)
Η κόντρα του Θανάση Κατερινόπουλου με τον Απόστολο Λύτρα περιελάμβανε και αιχμές για την υπόθεση Γραικού.

Σε ήρεμους τόνους, αλλά με πολλές σπόντες, διασταύρωσαν τα... ξίφη τους για την υπόθεση της Πάτρας, ο Θανάσης Κατερινόπουλος με τον Απόστολο Λύτρα, στην χθεσινή εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Μάλιστα, στην επιφάνεια ήρθε και η υπόθεση Γραικού, την οποία επανέφερε ο γνωστός νομικός που είχε αναλάβει στην αρχή την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Για δύο τρία χρόνια “φωτογραφίζατε” με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγο του Γραικού και μετά από 2 χρόνια αποδείχτηκε ότι ο δολοφόνος είναι άλλος. Απλά το λέω οτι όλοι οι άνθρωποι έχουμε την γνώμη μας, αλλά μπορεί να αποδειχθεί οτι είναι λάθος» του είπε.

Από την πλευρά του ο Ταξίαρχος εν αποστρατρεία, απάντησε λέγοντας πως «Δεν την κατονόμασα ποτέ. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι που έπρεπε να πω κάποια πράγματα σαν ένας παλιός μπάτσος για να βγουν κάποιοι από το λαγούμι τους και βγήκαν από την πορεία».

Μάλιστα, όταν οι περισσότεροι συμφώνησαν με τον κ.Κατερινόπουλο είπε: «Σε εκπομπή που για δύο χρόνια με τρομακτικές τηλεθεάσεις φωτογράφιζαν μια γυναίκα άδικα. Και εκείνη η γυναίκα ήταν λαλίστατη και πήγαινε κομμωτήριο και λέγανε ότι πήγαινε σε καφετζούδες. Δεν είπα ότι η κατηγορουμένη (σ.σ. Ρούλα) είναι αθώα αλλά γίνονται και λάθη».