Απίστευτες εικόνες στη Ρόδο: Την τελευταία στιγμή ο πιλότος σταμάτησε την προσγείωση (vid)

Newsroom
Απίστευτες εικόνες στη Ρόδο: Την τελευταία στιγμή ο πιλότος σταμάτησε την προσγείωση (vid)
Οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν επέτρεψαν στον πιλότο να προσγειώσει το αεροπλάνο με αποτέλεσμα να μεταβούν στην Κω, για κάποιες ώρες, πριν πετάξουν ξανά για την Ρόδο.

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες πτήσης της φινλανδικής εταιρείας Finn Air, η οποία είχε προορισμό την Ρόδο. Συγκεκριμένα, λόγω της κακοκαιρίας και κυρίως των θυελλωδών ανέμων στο νησί, η προσγείωση ήταν πάρα πολύ δύσκολη και όπως φάνηκε στο τέλος, αδύνατη.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής (17/4), ενώ το αεροπλάνο έφτασε στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί και μάλιστα για λίγο καθώς σχεδόν έφτασε στο έδαφος αλλά λόγω των ανέμων δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί η προσγείωση.

Έτσι αφού ο πιλότος έκανε αρκετούς κύκλους στον αέρα, πάνω από το αεροδρόμιο, προσπάθησε να προσγειωθεί αντιμετωπίζοντας τους πολύ ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στη περιοχή.

Ενώ, όπως φαίνεται στο βίντεο φτάνει σχεδόν μέχρι το έδαφος, τελικά δεν καταφέρνει να «πατήσει» και αναγκάζεται να σηκώσει το αεροσκάφος ξανά στον αέρα.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά λίγο αργότερα στο αεροδρόμιο της Κω. Όμως και αργά τη νύχτα πέταξε ξανά για τη Ρόδο όπου και κατάφερε τελικά να προσγειωθεί γύρω στις 23.30.