H γυναίκα που ξεγέλασε τον θάνατο στην Αργεντινή: Έπεσε ανάμεσα από τρένο και έζησε (vid)

Newsroom
H γυναίκα που ξεγέλασε τον θάνατο στην Αργεντινή: Έπεσε ανάμεσα από τρένο και έζησε (vid)
Τύχη βουνό είχε μια γυναίκα από την Αργεντινή, η οποία έζησε από θαύμα.

Μια γυναίκα στην Αργεντινή κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο, καθώς λιποθύμησε σε σταθμό του τρένου και έπεσε στην αποβάθρα την ώρα που περνούσε η αμαξοστοιχία. Τα πλάνα από την κάμερα κλειστού κυκλώματος είναι ανατριχιαστικά με τον κόσμο που περίμενε στη στάση να μην μπορεί να αντικρίσει το θέαμα.

Η γυναίκα προφανώς ζαλίστηκε, έχασε την ισορροπία της και την ώρα που περνούσε το τρένο έπεσε στην αποβάθρα. Ωστόσο, για καλή της τύχη έπεσε στο κενό ανάμεσα στα δύο βαγόνια. Τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν συγκλονιστικά. Ο κόσμος έσπευσε να την βοηθήσει και τελικά την τράβηξε ζωντανή από τις ράγες. Την ξάπλωσαν στην πλατφόρμα και στην συνέχεια την μετέφεραν με αναπηρικό καρότσι στο ασθενοφόρο.

Μερικές ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες, όταν της είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου. «Έπεσε η αρτηριακή μου πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον άνθρωπο που είχα μπροστά μου αλλά μετά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Δεν ξέρω πως είμαι ακόμα ζωντανή. Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι», είπε η ίδια.

Ένας μάρτυρας είπε: «Αυτό το κορίτσι έχει ξαναγεννηθεί. Είναι θαύμα. Περιμέναμε το τρένο και ξαφνικά έπεσε στις ράγες».