Η... απειλή της Αντωνά στον Εμμανουήλ: «Ετοιμάζω βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο» (vid)

Newsroom
Η... απειλή της Αντωνά στον Εμμανουήλ: «Ετοιμάζω βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο» (vid)
Μετά την αναφορά στο όνομά της η Μαρία Αντωνά τόνισε πως όταν και αν βρεθεί στο Survivor θα τα πει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Η Μαρία Αντωνά δήλωσε πως στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας συντρόφων θα πάει στο Survivor και τότε θα έχει την ευκαιρία για ένα τετ α τετ με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο make up artist για μια ακόμα φορά στο χθεσινό (19/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άφησε αιχμές για την σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη, κάνοντας μάλιστα, αναφορά στην Μαρία Αντωνά, με την οποία ο ποδοσφαιριστής θα παντρευτούν όταν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η Μαρία είναι η σύντροφος του Άρη, που πρέπει να δώσει πάρα πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα, γιατί σίγουρα θα θέλει αυτό το ζευγαράκι να χωριστεί. Γιατί αυτό το ζευγαράκι έχει δημιουργήσει πολλές φωτιές εδώ, έχουν γίνει τα πάνω κάτω. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι καούρα έχει ο Άρης για να μη φύγει η Σοφιάννα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η Μαρία Αντωνά για ακόμη μια φορά τόνισε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, πως όσα λέει το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν την επηρεάζουν αλλά προειδοποίησε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ πως σύντομα θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να πιουν καφέ και να του τα πει.

 

«Θα ετοιμάσω βαλιτσούλες εγώ για το έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τους συνεργάτες στην εκπομπή να την χειροκροτούν.