Απίστευτο ξέσπασμα Μικρούτσικου κατά Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: «Τι είν' τούτο εδώ; Θα του είχα αλλάξει τα...» (vid)

Newsroom
Απίστευτο ξέσπασμα Μικρούτσικου κατά Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: «Τι είν' τούτο εδώ; Θα του είχα αλλάξει τα...» (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε μετά την προβολή όσων παίχτηκαν χθες (25/4) στο Survivor και με τις αιχμηρές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσε το χθεσινό (25/4) επεισόδιο του Survivor και συγκεκριμένα οι νέες αιχμηρές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο make up artist που έχει «ανάψει» φωτιές μετά την είσοδό του στο Survivor έκανε έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA.

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αυτό το τοξικό πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτό δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο εδώ; Τι είναι τούτο εδώ; Αυτή η ομάδα έχει αυτόν, έχει τον Τάκή, έχει την άλλη που γκρινιάζει διαρκώς, την Βρισηίδα... Δηλαδή τι πράγματα βλέπουμε!», ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ παιδιά, στο λόγο της τιμής μου, για να παρακολουθώ λίγο όταν μιλάει τούτος εδώ (Κωνσταντίνος Εμμανουήλ) πατάω mute. Δεν θα τον ακούω άλλο, δεν μπορώ άλλο. Δεν είναι περσόνα αυτό το πράγμα. Είναι η τοξικότητα εις τη νιοστή. Του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν, είναι τηλεοπτική κατάντια. Αν ήμουν εγώ θα του είχα αλλάξει τα... Δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει. Τον θέλει η παραγωγή για να δημιουργείται όλο αυτό. Μόνο και μόνο που τον θέλουν είναι ένοχοι απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Τι βλακεία είναι αυτή, τι ηλιθιότητα, τι κακή ποιότητας είναι αυτό; Είναι ανεπίτρεπτο όλο αυτό. Έχει κάνει τον Τάκη και την Βρισηίδα θεούς», πρόσθεσε.