Food vlogger αποκαλύπτει το κόλπο για να κάνει το μπαγιάτικο ψωμί και πάλι φρέσκο (vid)
Η ακρίβεια που έχει χτυπήσει την χώρα μας, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και στους φούρνους, με την τιμή του ψωμιού να έχει ανέβει αρκετά. Κάτι που έχει αναγκάσει αρκετές οικογένειες, να αλλάξουν διαχειρίζονται διαφορετικά τις αγορές τους, με αποτέλεσμα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και την τελευταία ψίχα του.
Τι γίνεται όμως όταν περάσει ο καιρός του και μπαγιατέψει; Μία food vlogger από το Σίντνεϊ της Αυστραλίας, μας έδειξε τι κάνει εκείνη για να το... ξαναζωντανέψει και το video της έχει γίνει viral...
Η Katie Lolas βρέχει λίγο το ψωμί και το βάζει στον φούρνο στους 160 βαθμούς για 6 λεπτά.
«Μπορείτε να ξαναζωντανέψετε το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από το να το χρησιμοποιήσω ως τριμμένη φρυγανιά, γαλλικό τοστ ή να το βάλω στην κατάψυξη», έγραψε στην περιγραφή του video, ξεκαθαρίζοντας οτι αυτό δεν ισχύει για το μουχλιασμένο ψωμί, αλλά για αυτό που έχει στεγνώσει και σκληρύνει.