Γερμανού: «Είχα πει στην Μαλέσκου ότι κάποιες φορές βγάζει μια ξινίλα, φαίνεται στημένη» (vid)

Newsroom
Γερμανού: «Είχα πει στην Μαλέσκου ότι κάποιες φορές βγάζει μια ξινίλα, φαίνεται στημένη» (vid)
Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τους ανθρώπους που την έχουν κρίνει πάρα πολύ αυστηρά αυτές τις δύο σεζόν που βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

H Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και μετά την προβολή των δηλώσεων, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, είπε πως γνώρισε την Ιωάννα Μαλέσκου πέρυσι το καλοκαίρι στην Κρήτη και είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά, τονίζοντας πως είναι πολύ διαφορετική και χαλαρή στην καθημερινότητά της, ενώ αποκάλυψε πως της είχε πει ότι «βγάζει μια ξινίλα».

«Θέλω να είμαι και ειλικρινής μαζί σας, πριν την γνωρίσω προσωπικά, πέρυσι το καλοκαίρι που γνωριστήκαμε στην Κρήτη και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε τρεις μέρες διακοπών. Που στις διακοπές ξέρετε, είμαστε όλοι πιο χαλαροί, πιο... "αμακιγιάριστοι", κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είχαμε την ευκαιρία λοιπόν να μιλήσουμε και να χαλαρώσουμε. Ανοίξαμε λίγο τις καρδιές μας και της είπα πως κάποιες φορές φαίνεται…στημένη, βγάζει μια ξινίλα. Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να δω την Ιωάννα "άφιλτρη" και δεν εννοώ ότι η Ιωάννα χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες και είναι αυτή και άλλες μια δυο που δεν χρησιμοποιούν, εγώ χρησιμοποιώ. Η Ιωάννα είναι τόσο αψεγάδιαστα όμορφη που δεν χρησιμοποιεί», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε: «Είναι διαφορετική στη ζωή της, δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΪ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της ταίριαξε και πολύ, αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυναμική, χαμογελαστή και χαριτωμένη στην κανονική της ζωή, απ' ότι αυτό που προσπάθησε το κανάλι αυτό να την εγκλωβίσει..».