Η σύντροφος Αδαμαντίδη για τον καυγά: «Τον περίμενα 2 ώρες, έπαιζε τυχερά παιχνίδια» (vid)

Newsroom
Η σύντροφος Αδαμαντίδη για τον καυγά: «Τον περίμενα 2 ώρες, έπαιζε τυχερά παιχνίδια» (vid)
Η κατάθεση της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για την επίθεση που δέχθηκε και τι υποστηρίζει η πλευρά του τραγουδιστή.

Τις λεπτομέρειες της επίθεσης που φέρεται να δέχθηκε από τον Θέμη Αδαμαντίδη, αποκαλύπτει η καταγγελία που έκανε η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή.

Σε αυτή λοιπόν αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου».

Μάλιστα, αναφέρει και κάποια άλλα περιστατικά βίας τα οποία καταγγέλει οτι έχει υποστεί, λέγοντας μάλιστα πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την ζήλευε και τις έβαζε μαγνητοφωνάκια για να μαθαίνει με ποιους μιλάει και τι λέει.

 

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega σχετικά με το περιστατικό.

«Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της» σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Κούγιας είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο μετα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δυστυχώς όχι μόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και πολλοί αστέρες του θεάματος βρίσκονται θύματα κάποιων κυρίων και κύριων, οι οποίοι “πουλώντας” τους συναισθήματα το μόνο που αποβλέπουν είναι να κερδίσουν χρήματα» επισήμανε.

Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η σύντροφος του τραγουδιστή πήγε με κλειδιά που είχε στο σπίτι του τραγουδιστή και του αφαίρεσε 7.000 ευρώ, ενώ είχε λήξει η σχέση τους.

«Έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη για κλοπή» προσέθεσε.